Vastattu

Digiboksi..

  • 10 May 2020
  • 3 kommenttia
  • 459 katselukerrat

Arvaan jo avautumisen lopputuloksen, mutta avaudun kuitenkin.

Minulla on ollut monta vuotta elisan viihde-paketti ja digiboksi. Boksin ongelmien kanssa olen oppinut elämään (hävittää siirretyt kanavat, oli kuulema ohjelmistobugi joka ei kai koskaan korjaantunut) ja kovasti sitä on käytetty.

Nyt muutaman kerran soitettu ja kysytty jos maksaisin 5€ enemmän niin saisin toisenkin boksin. “Jos et itselle niin vaikka naapurille”. Koin että en tarvitse.

No tulipa markkinoille Elisaviihde premium, ja päätin kokeilla vaikka joudun nyt sen 5€ lisää vanhaan liittymään nähden maksamaan. Erittäin tyytyväinen olen, boksia pystyy kaukosäätimellä ohjaamaan ilman että joutuu kaukosäätimen uraa tähtäimenä vihreään valoon käyttämään. Piruuttani laitoin vanhan boksin makuuhuoneen tvhen. Sepä toimikin yllättävän hyvin. Kunnes tänä aamuna ilmoitti, että sinulla ei ole voimassa olevaa elisa-viihde sopimusta, ja boksi herkesi näkymästä. Eli siis… Onko tuo totta, että en kykene tuota vanhaa boksia viereisessä huoneessa käyttämään? Että yhdellä elisa-viihde liittymällä, voi katsoa vain yhdellä boksilla?

Ymmärrättekö pointin? Kaupattiin toista boksia, että lähetä vaikka lapsellesi turkuun 300km päähän ja hän voi käyttää sinun tunnuksilla. Nyt kun ompi 2 boksia taloudessa, niin eipä voikkaan käyttää, ähhähähää.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Sokrates 10 May 2020, 09:06

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7

Eli siis… Onko tuo totta, että en kykene tuota vanhaa boksia viereisessä huoneessa käyttämään? Että yhdellä elisa-viihde liittymällä, voi katsoa vain yhdellä boksilla?

Juuri näin.

Tarvitset sopimuksen kummallekin.

No voi kyy. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Tarkennetaan sen verran, että tarvitset elisa viihde tupla sopparin mikäli tahdot samat tallenteet nähdä kahdella boksilla.