N7700 tuorein toimiva softa?

  • 12 toukokuu 2020
  • 10 kommenttia
  • 660 katselukerrat

Mikä on uusin toimiva firmis N7700 boxiin? Mulla vuosia offlinessa ollut N7700 yrittää päivittää versioon 8.4.03-120 mutta menee sen jälkeen buuttiluuppiin. Tehdasasetusten palautus ei auta.

Päivitys looppi keskustelussa mainitaan versio 7.6.01-109. Tämäkö on uusin toimiva? Onko boxin tarkemmalla versiolla tai Upgrader versiolla vaikutusta asiaan? Ne on mulla N7700-T2C-4-D ja 7.5.00.3. P/N on PRN25001F023-01.

Olisi hienoa jos tästä vielä kalu tulisi kakkostöllöön ;)


10 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

Moi @Huggeli:slight_smile: Onko tuolla vanhanna N7700 boksilla Elisa Viihde sopimus voimassa? (oletan näin, koska kerroit että vuosia ollut tarpeettomana) Päivitykset eivät mahda oikein perille tulla, jos sopimus on lopetettu.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Ei näyttäisi olevan sopimusta voimassa tuolle boksille. Boksi vaikuttaisi kyllä päivittyneen uusimpaan 8.4.03-120 versioon eilen illalla.

Ei ole sopimusta voimassa. Boxi päivitti kyllä itsensä, muttei nouse enää pystyyn sen jälkeen. Rebuuttaa aina kun ruudulle tulee “Tervetuloa”. Ymmärsin em. langasta, että ylläpito voisi MACin perusteella pakottaa boxille tietyn version, joka toimisi. Ilmeisesti tuollainen palvelu vain maksaville asiakkaille. Jos nyt kumminkin Elisa haluaa tehdä ilmastoteon sekä hyvän mielen, niin laitteen MAC löytyy profiilistani ;)

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Kyllä tuo versio toimii suljetulla boksilla siinä missä muutkin. Miten boksi toimii jos verkkopiuhaa ei ole kytkettynä? Et kuitenkaan hyödy internet-yhteydestä mitään, boksi toimii vain tavallisena DVB-boksina.

Voit myös kokeilla tehdasasetusten palautusta painamalla boksin virtanappia viidesti nopeassa tahdissa.

Boxi ei enää buuttaa oli verkkopiuha kiinni tai ei. Asetusten palautus (5 painallusta) tekee sen, että buuttaa kyllä asetusten antamiseen, mutta kun ne on laittanut ja boxi buuttaa, niin samaan kohtaan rysähtää ja rebuuttaa. Jos kytken sähköpiuhan nappi pohjassa, niin se lataa ja asentaan em. version uudestaan, mutta lopputulos on taas sama.

Mielenkiintoinen kysymys on sekin, että onko kyse liian suuresta “hyppäyksestä” softaversion suhteen, eli että pitäisi ensin päivittää joku vanhempi softa, ja vasta sen jälkeen uusin versio. Ei kylläkään käy järkeen muuten kuin että joku vanhempi versio päivittäisi tuon itse Upgraderin.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Boksisi päivittyi eilen näin: 7.4.01-65 → 7.6.01-109 → 8.4.03-120. Tuo mainitsemasi väliversio ladataan nykyään automaattisesti (7.6.01-109), eli kyse ei ole liian suuresta hyppäyksestä.

Boksissa on nyt jotain muuta vikaa, se voi olla ihan fyysisestikin rikki.

Mitä tarkoitat asetusten antamisella? Kieli, verkkoyhteys jne?

Ahaa joo kyllähän se kaksi kertaa päivittyi kun tarkemmin muistelen. Ja juuri tuota tarkoitin: Kieli, verkko jne. Jännä juttu sillä boxi toimi ennen nettiin kytkemistä. JUHUU N7700 käyttäjät !!! Onko jollakulla toiminut N7700 päivitys 8.4.03-120 versioon?? Date code on muuten 38/15 eli varmaankin viikko 38 2015.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Marraskuussa 2019 on päivitetty kaikki Elisa Viihteen N7700 boksit 8.4.03-120 versioon.

netgem n7700 resettikierteessä ← täällä sama. Kokeilin myös ilman antennikaapelia. Mietin vain että olisikohan boxi buutannut sillä väliversiolla 7.6.01-109..? Vai lähtiköhän samantien buutissa hakemaan uusinta..? Jos lähti niin se voisi olla syy. Eli että olisi tarvinnut buutata loppuun asti ennen jälleen uutta päivitystä. Tämä selittäisi sen että ilmeisesti Elisa Viihteen N7700 asiakkaat yleisesti ottaen toimivat uusimmalla softalla. Ekaan viestiin linkittämässäni langassa oli myöskin kai kyse boxista, joka ollut pitkään offlinessa, jolloin se on tehnyt kaksi päivitystä putkeen. 

Villi veikkaus että mikäli boxin softaversio on jäänyt pahasti jälkeen, niin kannattaa nypätä nettikaapeli irti ekan päivityksen jälkeen jos se lähtee heti hakemaan uutta. Käytellä sitten boxia hetki ennen uutta päivitystä.

Osallistu keskusteluun