Vastattu

Ylen Aamu lähetyksen tallennus

  • 9 September 2020
  • 7 kommenttia
  • 443 katselukerrat

Käyttäjätaso 3

Kyseinen Ylen Aamu -ohjelma tallentuu itselleni jatkuvana tallennuksena, mutta nyt  huomasin, ettei tallenusta pääse katsomaan ennen kuin se on valmistunut!  Muut kanavat ja ohjelmat toimii ok.  Areenan kautta kyllä pääsee katsomaan nauhoittavan ohjelman alusta ennen tallennuksen päättymistä, mutta siellä taas kelaaminen on tooodella hidasta!  Ongelma on siis vain TV1:ssä, tarkistin laittaa tallennuksen esim. nyt Puoli7 pyörii suorana ja tallentaa, mutta tallennusta ei pysty katsomaan, TV2:n ohjelma tallentuu ja sitä pystyy katsomaan kesken tallennuksen.  Tuleeko mitään korjausta tilanteeseen?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 17 September 2020, 14:39

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +12

Koskeeko ongelmatilanne kaikkia Yle1-ohjelmia? Kokeilin juuri “Kyläsairaala” Yle1 ja katselu kesken tallennuksen toimi normaalisti.

Onko joku muu havainnut samaa ongelmaa?

Käyttäjätaso 3

Ei näytä koskevan, nyt kokeilin Häme-Uutiset tulossa ja onnistuu katselu kesken tallennuksen.  Aamulla tuli siis Puoli7 sen Yle Aamun perään, niitä en pystynyt katsomaan kumpaakaan vielä tallenuksen aikana.  Tämä ongelma oli myös eilen, maanantaina aamulla!

Käyttäjätaso 3

Jaahas, taas Ylen aamu kadoksissa tallennuksista!  Teettekö siellä jotain päivityksiä, joka tätä TV1:n ‘boikottottia’ aiheuttaa?  Teeman tarkistin, tallennusta pääsee katsomaan sekä TV2.  

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Jopas nyt :O Ottaako sulla Viihde talteen nyt tuota koostetta mikä tällä hetkellä tulee?

Käyttäjätaso 3

Ei näy koostetta tälle päivälle enää ohjelmatiedoissakaan?  Hallituksen tiedotustilaisuutta näyttää :grinning:   eli hallituksen vika ? :joy:

Aamun tallennus on kyllä tullut talteen, mutta sitä ei päässyt katsomaan, ennen kuin se oli valmis!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Aaaa, okei, eli sinä oli semmoinen ongelma. Tota käy välillä eli voi esimerkiksi tulla joku bittivika lähetyksessä joka ei sitten annakaan tuon suoraan toimia vaan pistää automaatin korjailemaan tuota ja tallenteen pääsee tosiaan sitten vasta katsomaan kun se on korjattu. Pahimmillaan noi on voinut venyä seuraavalle päivällekin

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Kävin läpi vanhoja kysymyksiä ja vastaan tuli yksi vastaus josta voisi olla kysymys tästä kesken tallennuksen katsomisessa. 

eli jos on asetuksista valittu helppokäyttötoiminnot niin kesken tallennuksenkatselu ei toimi

 

  •