Vastattu

Areena ei toimi uudella Elisa Viihde boksilla

  • 12 April 2020
  • 4 kommenttia
  • 2676 katselukerrat

Saimme uuden boksin n kk sitten mutta melkein joka ilta on ongelmia kun haluaa katsoa ohjelmia Areenasta. Ohjelma löytyy mutta kun käynnistää tulee musta ruutu?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Keinotekoinen 14 April 2020, 09:06

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Saimme uuden boksin n kk sitten mutta melkein joka ilta on ongelmia kun haluaa katsoa ohjelmia Areenasta. Ohjelma löytyy mutta kun käynnistää tulee musta ruutu?


Moikka @Macke63 ja tervetuloa OmaYhteisöön!

No jopas on :o Kokeilitko vielä tästä linkistä löytyviä ohjeita läpi? Lisäiletko myös profiiliisi asiakasnumerosi, niin saadaan tutkittua asiaa tarkemmin :)

Jos sinulla on Elisan nettiliittymä voi mahdollinen vika olla Elisan välimuistipalvelimissa. Virtakaapelin irrottaminen ja uudellen kytkeminen saattaa auttaa ainakin hetkeksi, mutta on mahdollista että vika toistuu myöhemmin.  Toivottavasti Elisa tarkistaa, että aiheuttaako heidän välimuistipalvelimet ajoittaisia ongelmia viihteen Yle areena -sovelluksessa. 

Nyt on kokeiltu kaikki keinot mutta edelleen Areena jää usemmiten siihen mustaan ruutuun…. todella outo. Kaikki muu toimii viihteen kautta, esim netflix ja youtube.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +5

Tuota esiintyy enemmänkin, itsellänikin on ollut samaa, useimmiten jos on katsonut muutaman jakson jotakin ja sitten hetken päästä menee uudelleen Areenaan ja haluaa jatkaa, niin ei enää sitten toimikaan, vaan tulee tuo musta ruutu ja “Ongelmia ohjelman käynnistämisessä. Yritä hetken päästä uudelleen” Yleensä toimii vasta esim. seuraavana päivänä taas kunnolla.