Vastattu

Elisa turvapaketti eri laitteisiin?

  • 24 June 2020
  • 4 kommenttia
  • 1073 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Mites se on-jos haluaa ton Elisa/F-Securen toiseenkin laitteeseen pitääkö siitä pulittaa lisähintaa? Ei tuo selvinnyt Oma Elisassa kun tutkin asiaa.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Porkkana 24 June 2020, 11:47

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +17

Riippuu tilauksesta.

Halvin tilaus on yhdelle laitteelle, sitten se 3 laitteen ja viimeisenä se premium jossa 24 lisenssiä.

Eli maksaa toki enemmän jos tarve suojata useampi laite. Oma elisassa näkyy se käytössä olevien lisenssien määrä siellä asennustyökalussa.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Tietääkseni voit ostaa/tilata turvapaketin kolmelle laitteella hintaan 4,90 e/kk. Ensimmäinen kuukausi tarjoushintaan 2,45 e/kk.

Joku viisaampi kertonee, voiko yhden laitteen tilauksen vaihtaa suoraan kolmen laitteen pakettiin, jottei maksaisi päällekkäisiä kuukausimaksuja. 

 

Turvapaketin esittelysivu

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Ei oikein selvinnyt Oma Elisan sivuilta. Tää kuva paukahti esille enkä tiedä mitä pitää tehdä. Tietokoneella on jo se turvapaketti. Se johon ottaisi on kannettava. Mietin myös pitääkö mun muuta erikseen maksaa kannettavasta vai onko Elisa niiku molemmille? Paitsi turvapaketti on erikseen maksettva eri laitteilla?

 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Kyllä, yhden laitteen lisenssiä (käyttölupaa) ei voi jakaa kahden laitteen kanssa. 

Tietääkseni et voi tuossa “näytössä” lisätä edes sitä toista laitetta, koska maksat vain yhden laitteen turvapaketista. Kannettavalle saat turvan, jos irrotat nykyisen laitteesi yhden laitteen turvapaketista. 

Sinun pitäisi siis tilata/ostaa elisan kaupasta kolmen laitteen turvapaketti ja irtisanoa se vanha yhden laitteen paketti. Sekä irrottaa nykyinen tietokone vanhasta paketista.

 

Asennusohjeita

 

Itse toimisin siten, että irtisanoisen ensin vanhan paketin ja poistaisin kaikki Elisa turvapakettiin liittyvät asennukset siltä ainoalta koneelta. Puhtaalta pöydältä on helpoin edetä. En avaisi tässä välillä epäilyttäviä sähköposteja, aikuisviihde- tai bling bling pelisivustoja.

Toinen vaihtoehto lienee ostaa ensin kolmen laitteen turvapaketti. Aktivoida se ja irrottaa tietokone vanhasta lisenssistä ja aktivoida sillekin uusi kolmen laitteen lisenssi.