Elisa viihde boksi vs appi?

  • 21 October 2020
  • 3 kommenttia
  • 332 katselukerrat

Taloon tulossa kilpailevan firman netti ja olen ymmärtänyt, että esim. Nelosen kanavat ei näy kilpailijan verkossa. Mutta näitä kanavia voi silti tallentaa elisa viihteen kautta?

Eikö sitten voisi pärjätä, jos telkkariin lataa elisa viihde apin, ja sen kautta katsoo elisan ohjelmia? Sitten ei varmaan tarvitse itse boksia?
Mitä eroa on käyttää boksia vs appi?


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Moro @Janne73t ja tervetuloa OmaYhteisöön! 🙂 Nelosen kanavat näkyy kilpailijankin verkosta mikäli ne virittää antennijohdon kautta, pelkkää nettiyhteyttä käyttämällä ne ei näy. Tallentaminen onnistuu kyllä ja kesken tallennuksen voi myös sitä tallennetta katsoa vaikka kanava itsessään ei näkyisi suorana :) 

TV:n oma app on kiva lisä, mutta itse en ole siitä boksin korvaajaa vielä  löytänyt. Ehkä merkittävimmät on noi boksillisen Viihteen lisäkanavat ja mahdollisuus maksukanaviin, ohjelmakirjastoja toki voi TV:n oman sovelluskaupan kautta myös hakea mutta noidenkin osalta oon tykännyt ennemmin pitää yhdellä laskulla noita kuin tilailla kaikkialta erikseen kun laskulla pysyy kärryillä paremmin mitä kaikkea on päällä ja paljonko kk-maksut on :sweat_smile:

Kiitos vastauksesta! Ajattelin, että tuolla apilla pääsen sitten kahden kaukosäätimen loukusta ja hoitaisi kaikki tv:n säätimellä. Antenniverkkoon saan nelosen kanavat viritettyä, mutta niitä joutuu sitten selaamaan tv:n säätimellä, kun ohjelmakirjastot yms. hoituu boksilla. 
Striimauspalvelut kyllä saa sitten ladattua myös telkkariin.

Asia pitää kokeilla, koska ei viitsi kahta nettiä maksaa vain sen takia, että saisi nelosen kanavat näkymään boksin kautta netistä. Ei ole elisan syy, että nelosen mediat on niin tiukassa muiden verkossa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Premiumin kaukkarilla hoituu myös TV:n säätely ;) 

 

Ja jos sulla nyt on siis meiltä toi boksillinen Viihde olemassa, niin sähän voit sitä toki testata jo älytelkalla että tarjooko meillä sovellus kuinka sulle noi mitä kaipaat, sovelluksen käyttö kuitenkin kuuluu aina boksilliseen soppariin mukaan :)