Elisa Viihde (sovellus) pätkii urakalla

  • 26 October 2020
  • 2 kommenttia
  • 408 katselukerrat

Minulla on hieman iäkkäämpi kone (normi pöytäpc),  jossa linux. Hiljattain hankin Elisa Viihde -lisenssin (sovellus), voin tallentaa ja katsoakin tallenteita elisaviihde.fi -sivustolla.  Ongelmana vain, että tallenteiden katsominen on todella suivaannuttavaa jatkuvan pätkinnän vuoksi. Areena, Ruutu ja mtv (entinen Katsomo) toimivat selaimessa (Chrome) ok hyvälläkin resolla.  Mutta tämä mainittu Viihde ei, lisäksi Viihde turvottaa kovalevyn, justiinsa äsken jouduin boottaamaan koneen ja huomasin, että yli 70GB oli Viihde kuluttanut, tilanne normalisoitui bootissa.  Mistä tuo pätkintä johtuu, kirjoittaako koko ajan levylle , nettiyhteys hyvä, lähes 50 Mb alas ja katselukone eetterillä kiinni purkissa eli kotiwifi ei ole kanittamassa.


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Moro @linuxviihde ja tervetuloa OmaYhteisöön! No jopas jotakin 😮 Pari varmistusta nyt alkuun, onko sulla mikä Linux jakelu käytössäsi ja oliko toi 70GB tulosta jostain sarjamaratoonista vai ihan vain tunnin parin käyttelystä? Kokeilitko ennen koneen boottia että oisko selaimen bootilla tai välimuistin tyhjäyksellä saanut tota turvotusta laskemaan?

Opensuse Leap käytössä.  70Gb oli temppitiedostoja, koska katosivat bootissa ja ovat luultavimmin kerääntyneet Viihteen katselun myötä, koska ajallisesti niin sopii ja  muuta en keksi syyksi, tuskin kukaan on hakkeroinutkaan masiinaa.  Tosin tuo 70Gb ei korreloi katsotun streamin määrää … Viime bootin jälkeen olen muutaman tallenteen katsonut eikä turvotusta havaittavissa eli lievää mystiikkaa asiaan liittyy kyllä, tosin Chromen versio päivittynyt …. En tehnyt ennen boottia välimuistin tyhjennysta saati selaimen restarttia.  Nyt seuraan tilannetta, selvittelen, voinko katsoa Viihde -tallenteita jollain muulla toistimella kuin elisaviihde.fi -sivustoon ympätyllä playerilla