Elisa Viihde sovellus: Poistetut ohjelmat ilmestyvät takaisin roskakoriin kun poistaa kansion

  • 24 huhtikuu 2020
  • 3 kommenttia
  • 586 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki

Elisa Viihde sovellus: Poistetut ohjelmat ilmestyvät takaisin roskakoriin kun poistaa kansion. Eli kaikki sen kyseisen äsken poistetun kansioon joskus tallennetut ohjelmat ilmestyvät kuin ihme takaisin roskakoriin. Ja niitä voi sitten olla useita kymmeniä ellei satoja ohjelmia. Tämä viittaa piilobugiin jossakin viihteen ohjelmistossa (tuskin tämä on suunniteltu piirre?). Se myös haittaa suuresti työntekoa jos haluaa tarkistaa ennen roskakorin tyhjennystä ettei sinne on päätynyt ohjelmia joita ei halua poistettavaksi. 


3 kommenttia

Käyttäjätaso 3

Ohoh :disappointed_relieved:  kurja kuulla! Alkoiko ongelma yhtäkkiä, eli onko näin käynyt aiemminkin vai vasta nytkö Viihteen sovellus alkoi temppuilemaan? Kerrotko vielä tarkemmin minkä mallisella ja merkkisellä laitteella käyttelet tuota Elisa Viihteen sovellusta?

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Minun mielestä tämä systeemi toimii juuri niinkuin on tarkoitettu ,kaikki tallennetut ohjelmat menevät poistettaessa roskakoriin josta ne voidaan palauttaa muistaakseni kuukauden sisällä.myöskin jos poistaa kansion jossa on tallenteita niin kansion kaikki ohjelmat siirtyvät roskakoriin.Eli jos vahingossa poistaa jotain niin roskakorista voi tallenteet palauttaa.

 

 

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki

@draakki, tämä on tapahtunut ennen, en vaan kunnes vasta nyt keksinut tarkalleen mikä toiminto (kansion posto) sai ne ohjelmat sinne roskakoriin yllättäein ilmestymään uudelleen.

@pappa, jo kertalleen poistetut ohjelmat ei pidä tarvita poistaa moneen kertaan.  Lue vikaraporttini tarkemmin niin huomaat että kyseessä on bugi.

Osallistu keskusteluun