Lenovo Tab M10 HD 4G

  • 15 June 2020
  • 5 kommenttia
  • 594 katselukerrat

Terve,

 

Tommosen otsikossa olevan laitteen hankin viime talvena. Kovasti ongelmia WiFi-yhteden kanssa, tänään kävin Elisan myymälässä Tapiolassa. Siellä toimii ok, kotona taas WiFi kyykkää. Nyt Vieressä Samsung kännykkä, Upload >100 Mbps.

Kokeiltu 2,4 ja 5 Ghz, ei mitään vaikutusta. Laite päivitetty, hard boot tehty. Asetusten WiFi-valikossa signaalin vahvuus erinomainen, WPA/WPA2 PSK suojaus, mutta data ei kulje.

Eikä toimi muussakaan Wifi-verkossa, eli onko tämä niin bataatti laite ettei toimi kuin metrin päässä erittäin vahvaa lähetintä ?

Ja hölmöintä se, kun kysyin, jos laite viedään takuuhuoltoon ja todetaan olevan ok, minulta laskutetaan 49 €.

Tästä kyseisestä mallista on Lenovon forumilla pitkä ketju samojen onglemien ympäriltä.

Taitaa olla myöhäistä perua kauppa ?

 

Edit // Sanavalinta -Patomiäs


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Eipä toi ny ainakaan normaalille kuulosta eli vialtahan toi vaikuttaisi että WLAN toimii noin heikosti. Sanoit tossa kuitenkin tota että meidän myymälässä toi oli toiminut normaalisti? Eli siellä homma pelitti mutta muissa verkoissa ongelmaa ilmenee heti? Lähinnä mietin että siinä voisi joku asetuskombo, kuten salaus ja WLAN kanava tietyillä asetuksilla tjms tarjota parempaa toimivuutta. Toki tuo voi olla myös ihan vain aika tekemätön paikka kunnes Lenovo saa päivityksen tulille joka korjaisi tuota, etenkin jos tuosta tosiaan löytyy jo heidän foorumiltaan muita vastaavia ilmoituksia :(

Terve,

Ei hirveästi järkeä että laite sitten toimiikin vain yhdessä tarkasti speksatussa ympäristössä.

Olisiko joku suorituskykyongelma, WiFi-asetuksissa kuormittamatta verkon nopeus on >400 Mbps. Kokeilin kuitenkin lukita taajuksia ja kanvia, vaihtaa salausta. Ei näy paljon näytä auttavan.

Ja tosiaan toi riski joutua maksamaan takuuseen menemättömästä “huollosta” ei houkuttele, halpahan laite oli.

Mutta ei mitään, verkkopainoja tarvitaan näin kesällä.

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Melkein tuolta Lenovon foorumilta itse lähtisin tuota tarkemmin selvittämään, jos tossa on yleisempi ongelma niin luulisi että jonkun koostetun korjauksenkin siihen keksisivät! 

Jaahas, korvasin vanhan (3 V vanha) ZTE:n MF286 reitittimen uudella Huawein laitetella. Nyt toimii kotiympäristössä ihan ok, >80M siirtonopeus. Samsungin A70 antaa luokkaa 170M.

Tän kanssa voi elää, vaikka joku lähtökohtainen ongelma tuntuu laitteessa olevankin.

Kiitos kärsivällisyydestä !

 

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Oho :O Aikamoinen ero tuli! Ja noitten WLANien kanssa on ennenkin kyllä tullut joskus hämmentäviä ongelmia vastaan, itse en saanut yhtä läppäriä ikinä yhdistämään B593u reitittimeen WLANilla, verkkojohdolla toimi hienosti ja kaikkialla muissa verkoissa. Pääasia kuitenkin että ongelma ratkesi ja nyt toimii kuten pitää! :)