Vastattu

Maanalainen armeija

  • 12 huhtikuu 2020
  • 8 kommenttia
  • 701 katselukerrat

Aitioon oli ilmestynyt sarja Maanalainen armeija, jota on kauan odotettu.

  1. kauden lähetyksissä oli äänet, mutta 2.  ja siitä eteenpäin ei ääniä ole. Miksi?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Miku61 22 huhtikuu 2020, 15:43

Nyt toimii, vaihdoin television (jonkun johdon, tekninen tuki neuvoi) HDM portin ykkösestä kakkoseen ja etsin kanavan, jossa se näkyy.

Eli asia on kunnossa, mutta mielenkiintoista oli.

Katso alkuperäinen viesti

8 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Moro @Miku61 ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Pahoitteluni että viestiisi on näemmä jäänyt vastaamatta :( Tuon Maanalaisen äänien pitäisi ainakin nyt olla kunnossa, pystytkö testaamaan uusiksi? :) 

Ei toimi edelleenkään. Minulle on luvattu laittaa uusi digiboxi, jos se sitten toimisi.

Olen kysynyt tuttavaltani, toimiiko tuo ohjelma hänellä, ja hyvin toimii.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Ei toimi edelleenkään. Minulle on luvattu laittaa uusi digiboxi, jos se sitten toimisi.

Olen kysynyt tuttavaltani, toimiiko tuo ohjelma hänellä, ja hyvin toimii.

Kerro sitten kuinka kävi kun olet uuden boksin saanut, että toimiiko sillä äänet hyvin :) 

Käyttäjätaso 2

Mulla toimii niin, että jos kuuntelee korvakuulokkeilla niin ääni tulee vain vasemmasta raidasta.

 

Ei auttanut se uusi digiboksikaan, mistähän saisi apua ongelmaan?

 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Ei auttanut se uusi digiboksikaan, mistähän saisi apua ongelmaan?

 

No jopas on merkillistä :o Lisäiletko tuonne sun yksityisiin profiilitietoihin asiakasnumeroa niin vilkastaan vähän tarkemmin sitä tilannetta. 

Ja edelleen se sama ongelma uudella boksilla, että 1 kauden jaksoissa äänet toimii mutta missään muissa ei? :o 

Nyt toimii, vaihdoin television (jonkun johdon, tekninen tuki neuvoi) HDM portin ykkösestä kakkoseen ja etsin kanavan, jossa se näkyy.

Eli asia on kunnossa, mutta mielenkiintoista oli.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +3

Nyt toimii, vaihdoin television (jonkun johdon, tekninen tuki neuvoi) HDM portin ykkösestä kakkoseen ja etsin kanavan, jossa se näkyy.

Eli asia on kunnossa, mutta mielenkiintoista oli.


Okei, kiva kuulla että ratkesi ongelma! :) Kieltämättä erikoinen vika, jos muuten toimi normaalisti, mutta kuulostaa siltä että HDMI1 -portissa olisi jonkinlaista häiriötä ollut. 

Osallistu keskusteluun