Viihteen huono kuvanlaatu (MTV / TTK)

  • 27 September 2020
  • 2 kommenttia
  • 520 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3

Pohdiskelin, olisiko Elisa Viihde palvelussa suorituskykyongelmia sunnuntaisin kun koko kansa katsoo Tansii Tähtien Kanssa ohjelmaa.

 

Olen katsellut lähetystä tallenteelta noin puoli tuntia ohjelman alkamisen jälkeen ja olen nyt neljänä peräkkäisenä viikonloppuna laittanut merkille, että kuvanlaatu heittelee todella voimakkaasti. Välillä tallenne näkyy HD-laatuisena ja toisinaan kuva pikselöityy niin pahasti, että tulee nostalgiset Commodore 64 ajat mieleen.

 

Nettiyhteys on kiinteä about 150 Mbps enkä ole törmännyt ongelmaan minkään muun MTV:n ohjelman kanssa. Esimerkiksi arki-iltaisin Salatut Elämät toistuu moitteettomasti HD-tasoisena illasta toiseen.

 

Voisitteko tarkistaa, loppuuko Viihteen konehuoneesta kapasiteetti sunnuntaisin TTK lähetyksen aikaan ja voisiko asialle tehdä jotain?


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

No nyt täällä päässä testailtiin tuota eilistä tallennetta TTK:sta niin ihan hyvältä se näyttää. 

Jos nyt vaikka tänään katsot sitä samaa tallennetta niin toimiiko yhtään paremmin? :) 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3

Jos nyt vaikka tänään katsot sitä samaa tallennetta niin toimiiko yhtään paremmin? :) 

 

Toimii tällä hetkellä oikein hyvin. Olisin taipuvainen ajattelemaan, että tallenteessa itsessään ei ole vikaa vaan “jossain” loppuu suorituskyky sunnuntai-iltaisin kello 19:30 ja 22:00 välisenä aikana.

Tallenteet toimivat meillä arki-iltaisin ja lauantaisin täysin moitteetta, mutta tuo sama kuvan hyvin selkeä pikselöityminen toistuu joka sunnuntai.