Vastattu

Android TV sovellus, vaihda tallenteiden järjestys

  • 13 July 2021
  • 2 kommenttia
  • 95 katselukerrat

Kunniamerkki

Hei,

Taloon tuli uusi perheenjäsen (telkku missä on Andoid TV), ja Elisa Viihde-sovellus toimii hienosti (en vielä päivän kokemuksella uskalla ääneen sanoa että melkein paremmin kuin vanhan telkun kanssa oleva EV-boksi)!

Koitin etsiä mutta en löytänyt mistä tallenteiden näyttöjärjestyksen voi vaihtaa. Tallenteet näkyvät nyt uusimmasta vanhimpaan, ja on epäkäytännöllistä seurata sarjoja missä on kertynyt kymmeniä jaksoja rästiin, kun aina joutuu kelaamaan listan loppuun.

Toinen kysymys; tallenteet näkyvät nyt kuvakkeina listan sijaan, voiko sen vaihtaa jostain niin että jaksot ovat yksinkertaisesti allekkain, jokainen omalla rivillään?

 

Kiitos,

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi draakki 16 July 2021, 19:00

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +8

Erinomainen kysymys. Listaus olisi ehdottomasti parempi kuin nykyinen sekavahko kuvasekamelska.

Elisa Viihde mobiili appi on hieman parempi, siinä voi lajitella eri tavoin, ja on lista. Android TV versiosta nämä puuttuu, ellei siinä kallimmassa versiossa ole.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Kiva kuulla että sovellus on palvellut hyvin! :blush:

Viihteen äly-TV-sovellukset ovat tosiaan vielä suht tuoreita tulokkaita verrattuna vaikka mobiilisovellukseen, mitä ollaan kehitetty jo pidempään. Kehitetään ja parannetaan siis myös äly-TV-sovelluksia jatkuvasti, jotta saadaan niistä entistä ehompia :slight_smile:  näiden erojen takia mobiilisovelluksissa voi olla joitain toimivuuksia, mitä äly-TV-sovelluksista ei vielä ainakaan löydy. 

Kuvakkeita ei tosiaan saa vaihdettua listaksi, mutta noihin uusimpiin tallenteisiin löytyisi sen verran hepotusta että parilla painalluksella alemmas pitäisi löytyä valinta “Tallennetut sarjat” missä esimerkiksi eri sarjoilla on omat kohtansa ja ne on myös lajiteltu vielä kausittain. :slight_smile:

Tästä voisi tehdä myös Ideapajalle idean jos haluat, muut yhteisöläiset voisi sitten äänestää ja keskustella ideasta :blush: