Vastattu

Elisa viihde ei toimi Lenovon läppärillä

  • 16 huhtikuu 2020
  • 15 kommenttia
  • 2158 katselukerrat

Olen käyttänyt tähän asti viihdettä vain ipadillä ja digiboksilla. Nyt yritin katsoa tallenteita Lenovon läppärillä. Kirjautuminen onnistuu ja viihde aukeaa. Tallenteen valitseminenkin onnistuu, mutta kun yrittää katsoa, niin tulee herja, että pitää kirjautua sisään. Kun yrittää uudelleen, tulee herja teknisestä viasta jota korjataan. Siitä taas ei pääse pois kuin kirjautumalla ulos. 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 17 huhtikuu 2020, 10:02

Hmm… Johan nyt hämmentävästi jo herjailee… Onko sulla mikä selain käytössä? Olitko selaimen välimuistia tyhjennellyt vielä siltä varalta että siellä on vain keksit jumissa tai jotain vastaavaa?

Katso alkuperäinen viesti

15 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Hmm… Johan nyt hämmentävästi jo herjailee… Onko sulla mikä selain käytössä? Olitko selaimen välimuistia tyhjennellyt vielä siltä varalta että siellä on vain keksit jumissa tai jotain vastaavaa?

Chrome on selain ja nyt tyhjensin kaikki, niin välimuistin kuin historiatiedot ym. Sama tulos, kun yrittää laittaa tallenteen pyörimään, tulee ylälaitaan sininen palkki “Kirjaudu sisään katsoaksesi videon”

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Onko sulla mikä käyttöjärjestelmä ja onko Chrome päivitetty uusimpaan? Mikä on sen sovellusversio?

Windows 10 ja latasin nyt Firefoxin ja kokeilin Edgellä ja Explorerillakin, ei toimi millään. Firman kone, joten aloin epäillä, että saattaa liittyä johonkin sisäiseen juttuun jota en pääse säätämään, jännää vaan, että muut suoratoistot kyllä toimii, eikä pitäisi olla mitään rajoituksia. Kiitos kuitenkin avusta. 

Täsmälleen samanlainen vika minulla. Ainut ero, että tietokoneena on vanha MacBook Pro. Ei toimi Chromella eikä Firefoxilla. Selain on nollattu. Safarilla ei toiminut myöskään, mutta sitä en ihmettele kun se on jo muutaman vuoden takainen versio.

 

Onko siis mitään muita ideoita? Toisella MacBookilla videot toistuvat hyvin.

Vähän konsolin virhelokeja tutkiessa löysin tällaisen, että watchable-api.dc.elisa.fi palauttaa virhekoodin 403 Forbidden. En tiedä mistä voisi johtua, mutta yksi veikkaus on selaimen UserAgentin ilmoittama käyttisversio, joka on 10.11, eli vanha. Mutta en tiedä miksi tuon pitäisi kauheasti vaikuttaa tilanteeseen. Toivottavasti tähän joku selkeys tulisi… Pitänee testailla toimiiko Telian tai DNA:n systeemit mukavammin.

… ja piti vielä kokeilla tarkemmin eri konfiguraatioita. ElisaViihteen tallenteet eivät näköjään toimi Macilla ja Chromella myöskään uudemmalla läppärillä. Jotain oleellista (kirjautumis-token tmv.) jää ilmeisesti lähettämättä serverille ja vastaus on 403

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

Onpa erikoinen ongelma! Ja tämäkö nimenomaan vain osalla laitteista ilmenee? Tämä ongelma on nyt laitettu eteenpäin tarkempaan tutkintaan. :slight_smile:

Selvittelyjen tulos oli siis se, että Chromella / Firefoxilla en saanut tallennetta käyntiin millään laitteella. Safarin uusin versio toimii.

Selaimissa ei ole lisäosia käytössä, ja kutakuinkin oletusasetukset käytössä. Mietin, että reititin voisi olla syypää, mutta ongelma toistuu myös toisessa verkossa. Myöskään virtualisoidulla WIndowsilla en saanut toimimaan Chromella enkä Edgellä.

Käyttäjätaso 3

Hmm… kiitos @juice93 että olet rajaillut ongelmaa näin kattavasti! Ongelma on meillä selvityksessä, palaillaan tänne heti jos tarvitaan vielä lisätietoja tai asiasta jotain ratkeaa :slight_smile:

Ongelma on ratkennut. Minulla oli Elisa tunnukseen liitettynä kaksi tiliä, joista toinen oli jäänne jostain useamman vuoden takaa. Ilmeisesti tämä sekoitti sovelluksen, eikä toisto käynnistynyt. Joku oli tuesta poistanut vanhan tilin, ja nyt toimii Chromet ja Firefoxit. Kiitokset avusta!

Ja ping @vanhaar , jos ongelma on edelleen ajankohtainen ja sinulla sattuu olemaan kaksi tiliä viihteen puolella niinkuin allekirjoittaneella. :relaxed:

Tuo voi selittää minunkin ongelmani. Kun kirjaudun, niin tarjolla on kaksi tiliä, joista toinen on joku iänikuisen vanha. Voisikohan se tuki poidtaa minultakin sen sukunimellä olevan vanhan tilin?

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

@vanhaar jos laitat tuonne OmaYhteisön profiiliisi sille varatulle paikalle asiakasnumerosi (löytyy esim. laskulta) niin voidaan toki käydä ylimääräinen tunnus poistelemassa. :slight_smile:

Asiakasnumero lisätty:relaxed:

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

Noniin! Miltäs nyt näyttää, toimiiko sivusto paremmin? :blush:

Osallistu keskusteluun