Vastattu

Elisa Viihde lakkasi toimimata Android-televisiossa


Käyttäjätaso 1

Viihde-sovellus lakkasi toimimasta eilen Android-televisiossa. Valikot toimivat ja tallentaa voi, mutta mitään ei voi katsella (tallenteet & Aitio). Televisiona Philipsin 50PUS7334. Olen kirjautunut uudelleen sovellukseen ja sovellus on kokeiltu poistaa ja asentaa uudestaan, mutta niistä ei apua. Mikä vikana?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi soppa86 30 June 2020, 15:04

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

12 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +23

Saatko jonkin virheilmoituksen ? Omalla Sonyn Android-TV:llä kaikki toimii normaalisti.

Käyttäjätaso 1

Ei virheilmoituksia. Ratas vaan pyörii ja pyörii. Kaikki muut suoratoistopalvelut toimivat moitteetta, joten yhteydet on kunnossa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Elisa Viihde Sovellus Android TV:ssä tarvitsee toimiakseen Android TV 5.0 -version. Onko tuossa televisiossasi tuo, tai uudempi? Vuosimallin perusteella katsoin, että saattaa olla nyt siinä ja siinä. :thinking:

Käyttäjätaso 1

Viime vuoden malleja. Löytyy uusin android.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26

Oletko tarkistanut, että myös muut päivitykset ovat ajantasalla? Huhtikuussa on tullut viimeisin ohjelmistopäivitys, joka korjaa ainakin jotain bugeja noiden appien toimivuuksissa. Se, että auttaako se Elisa Viihteen kanssa onkin sitten eri tarina.

 

Tuorein ohjelmistoversio on TPM191E _ 001.002.173.010 ja sen voi ladata täältä, jos telkkari ei ole osannut sitä itse itseään päivittää.

Käyttäjätaso 1

Näyttäisi olevan uusin ohjelmistoversiokin.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Ei Elisalla toimi moni muukaan asia…!!

Omaelisaan en pääse kirjautumaan kun ei tule vahvistuskoodia, ei ole ensimmäinen kerta. Onneksi ei ole jokapv eikä edes joka viikko tarvetta muta nyt taas olis eikä pääse asioita selvittämään.

No savesta ei onneksi tarvii maksaa mutta silti jos palvelua tarjotaan sen pitäisi toimia.



muokattu kirjoitusasu OmaYhteisön yhteisten pelisääntöjen mukaiseksi /draakki

Käyttäjätaso 1

Oma kokemukseni Elisasta taas on se, että kaikki on toiminut oikein hyvin heidän kanssaan. Toki välillä palveluissa häiriöitä, mutta ne korjataan pikaisesti ja eikä niitä kovin usein ole. Oma tuntuma verrattuna Teliaan, jonka palveluita taloudesta löytyy myös, että Elisalla häiriöt huomattavan paljon harvinaisempia. Ehkä käynyt tuuri, ehkä ei. Joka kerta ongelmat on kuitenkin ratkennut, kun asiallisesti on asioita lähtenyt hoitamaan. Tällöin saanut itse myös erinomaista palvelua Elisan päästä. Ei sillä räyhäämisellä ja haukkumisella saa muuta kuin pahan mielen ja senkin lähinnä ittelleen.

 

Anteeksi offtopic omaan ketjuuni 😊

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26

Mikäs modeemi on käytössä? Onko televisio langallisessa vai langattomassa verkossa? Esiintyykö ongelma molemmissa vai vain toisessa yhteystavassa? Onko modeemia kokeiltu resetoida?

 

Saattaa kuulostaa kaukaa haetulta, mutta ei siitä haittaakaan ole, jos myös tuon osa-alueen kokoonpanosta käy läpi. Joskus nämä ongelmien aiheuttajat ovat tarua ihmeellisempiä ja ongelman saattaa aiheuttaa jokin sellainen osa-alue, jonka ei pitäisi vaikuttaa käyttöön.

 

Olipa tuossa taannoin esim. DNA:lla parin modeemityypin kohdalla sellainen ongelma, että osa sovelluksista ei toiminut langattomassa verkossa olevissa laitteissa (puhelimet & tabletit) lainkaan tai hyvin heikosti ja syy oli siinä, että modeemissa oli IPv4+IPv6 käytössä. Kun modeemin pakotti käyttämään pelkkää IPv4:sta ongelmat poistui.

Käyttäjätaso 1

4G yhteys Telialta ja reitittimenä B593 (joo tiedän, vanha rousku, mutta kun vanhus pelittä vieläkin). Telkkarissa piuha kiinni, mutta kokeiltu myös WLANissa. Kaikki on toiminut tähän mennessä täysin ilman ongelmia samalla kokoonpanolla. Mitään päivityksiä ei ole tehty reitittimeen, telkkariin tai sovellukseen tässä välissä, kun lakannut toimimasta. En muista miten iPv:t on aseteltu, mutta muutoksia en ole tehnyt. Perus virtajohtotuulettelun olen reitittimeen tehnyt.

Käyttäjätaso 1

Nyt testasin ja… kaikki toimii yhtäkkiä. Kaksi päivää pimentoa ja nyt kaikkien temppujen jälkeen itsestään lähti toimimaan ilman että mitään teki. Mystisiä välillä nämä laitteet. Voiko johtua tästä Aition ja Viaplayn yhdistämisestä, jotain taustajuttuja? En tiedä, mutta eipä sillä väliä. Pääasia että toimii. Kiitos kaikille keskusteluun osallistuneille! 😊

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Nyt testasin ja… kaikki toimii yhtäkkiä. Kaksi päivää pimentoa ja nyt kaikkien temppujen jälkeen itsestään lähti toimimaan ilman että mitään teki. Mystisiä välillä nämä laitteet. Voiko johtua tästä Aition ja Viaplayn yhdistämisestä, jotain taustajuttuja? En tiedä, mutta eipä sillä väliä. Pääasia että toimii. Kiitos kaikille keskusteluun osallistuneille! 😊


No just, tyypillistä että laitteita syytetään heti jos jokin ei toimi. Elisa on operaattorina suuntautunut yrityspuolelle ja priorisoi verkkoaan tarpeen mukaan antamalla kaistaa sille puolelle kuluttaja-asiakkaan kustannuksella. Toisin väitetään ettei näi toimita mutta sisäpiiristä on tietoha vuotanut. Saunalahti on yksityisasiakkaan pelikenttä.

En väitä että mikään ei toimis tai missään ei toimis kunnolla mutta kerron vain omakohtaisista kokemuksista. Vertauskohteena minulla on DNA ja Sonera joka on nykyisin Telia ja Telialla on alkanut olemaan samoja propleemia kuin Elisa/saunalahdella