Vastattu

Elisa viihde LG tv tallennuskansiot ei toimi

  • 4 syyskuu 2020
  • 18 kommenttia
  • 1061 katselukerrat

Onko lg sovelluksessa bugi, jonka takia tallennttuja ohjelmia ei voi katsoa vaan tulee teksti "tapahtui virhe palaa rakaisin edelliseen näkymään". Virhe tapahtuu vain joillain ohjelmilla/sarjoilla (mm Simpsons)

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi roopeg 14 syyskuu 2020, 19:45

Kiitos lisätiedoista! Tästä on nyt laitettu eteenpäin tietoa ja vika otettu tutkittavaksi. :slight_smile:

Katso alkuperäinen viesti

18 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Moro @TomiKoosu ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Toimiiko noi tallennukset sulla normaalisti kuitenkin esimerkiksi kännykällä katsellessa? Onko noi määritelty johonkin yhden tai useamman kansion taakse vai ovatko juurikansiossa? 

Kännykällä/tietokoneella ei ongelmaa. Lg tv sovelluksessakin muut toimii mutta Simpsonit antaa virheen. Voisiko johtua siitä että tulee usealta kanavalta samalla nimellä?

Muutin tallennuskansiota kännykkäsovelluksessa. Lg sovellus ei kuitemkaan ymmärrä kansioista mitään vaan lsjittelee jaksot jollain omalla logiikalla kansioihin ja se ei nyt toimi. Onkohan tämä yleinen ongelma ja onko tulossa korjausta?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Ton useamman kanavan ohjelman lähettämisen ei pitäisi siihen vaikuttaa :thinking: Onko noi Simpsonit nyt siis jossain omassa kansiossa? Lähinnä mietin että onko siinä kuinka iso kansiopolku esimerkiksi Tallennekansio/Piirrettyjä/Simpsonit/kausi1 vai onko ne ihan vain tyylillä Tallennekansio/Simpsonit vai miten? Mietin että jos kovin pitkä kansiopolku alla tai vastaavaa niin se voisi ainakin vaikuttaa _ehkä_ :thinking:

Ei kansiopolku ole erityisen pitkä. Lg sovellus ei näytä kansioita samalla tavalla kuin tietokone joten vertailu hankalaa. 

Auttaisikohan jos poistaisi kaikki tallenteet? 

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Ei pitäisi moiseen olla tarvetta enkä usko että se suoraan ratkaisee mitään. Enemmän tuossa mietin vaihtoehtoja että mitkä voivat vaikuttaa tallenteiden toimivuuteen tossa :/ Onko noita mitä muita kuin Simpsonit mitkä oikuttelee noin? 

Muut toimii hienosti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Okei, eli ainoostaan siis Simsonit on sulla nyt sillain että bugaa minkä kerkee ja muuten LG:llä homma pelittää? Lisääkkö vielä profiiliisi asiakasnumeron niin vilkaistaas vähän tarkemmin että mitä ne Simpsonit siellä tekee? :) 

Näkyisköhän ny?

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

Näkyy, kiitos! Hyvin merkillinen häiriötilanne kyllä. :thinking: Vielä varmistaisin, että tekeekö Simpsoneiden katselu jokakerta tuon virheen, vai toimiiko se kuitenkin välillä? Voitaisi myös tarkistaa, että onko tässä jotakin tiettyyn TV:n malliin liittyvää. Pystytkö telkkarin takanta tarrasta katsomaan tarkan mallin?

Tekee joka kerta jos tv valikossa näkyy kuvakkeen kohdalla oikea kuva. Jos siinä näkyy harmaa ruutu niin silloin jakson voi katsoa. Ao kuvassa vasemmanpuoleinen antaa virheen, oikeanpuoleinen toimii. Näitä harmaita ob ehkä 1/50

 

Tv on LG 49UJ670V 49" Smart 4K Ultra HD LED

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

Kiitos lisätiedoista! Tästä on nyt laitettu eteenpäin tietoa ja vika otettu tutkittavaksi. :slight_smile:

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

Moi @TomiKoosu! Nyt on tämä korjattu! Kokeiletko päivittää sovelluksen uusimpaan versioonsa, miltä näyttää sitten tilanne? :slight_smile: 

Nyt toimii. Kiitos.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2

Moi @TomiKoosu! Nyt on tämä korjattu! Kokeiletko päivittää sovelluksen uusimpaan versioonsa, miltä näyttää sitten tilanne? :slight_smile: 

Mikä on tuorein versio? Täällä 1.7.0, päivitetty 29/06/2020. Kokeilin myös poistaa ja asentaa uudelleen, tuli sama.

En tosin tuohon harmaa ruutu -ongelmaan törmännyt.

Eli tuo vika on varmaan korjattu ilman sovelluksen päivitystä?

Töllö LG C8.

 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

Nyt ei löydy käsiltä laitetta josta pääsisin tuon versionumeron varmistamaan. :thinking:  Sovelluskauppa antaa kuitenkin aina sen uusimman version ulos. :slight_smile:

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

Korjaus vielä aiempaan! Tämä on korjattu taustalta niin, että sovelluksen päivitystä ei edes tarvita. :slight_smile:

Osallistu keskusteluun