Minkä takia tää premium on niin sekava

  • 15 huhtikuu 2020
  • 3 kommenttia
  • 1341 katselukerrat

Tilasin Premiumin ja aattelin  se on kehittynyt eteenpäin normi viihteestä ja v...t kirjottaa uusi suomi ja jatkaa.

Tulee mieleen että aiheiden paikat on arvattu onnenpyörällä eikä maalaisjärjellä.

Omat tallenteet pitää etsiä nuolinäppäimillä alaspäin ja sitten sivulle jne jne

OMAT TALLENTEET ON YKKÖSJUTTU koko viihteessä miks sitä pitää etsiä

muutenkin premi on paljon sekavampi kuin normi viihde

Tehkääpä asialle jotain

 

Ai niin mulla on tvssä elisaviihde miksi siinä on niin halvatun huono kuvanlaatu


3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Moro @Ugg3li ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Ikävä kuulla että kokemus ei ole ollut mieluisa :/ Itse olen käytellyt tallenteita vähän vaihdellen, yleensä tulee mentyä Koti-näkymästä pykälä oikealle josta uusimpien tallenteiden nauhalta haen sarjaa mitä katselen. Toinen vaihtoehto on ollut mennä samasta valikosta alemmas jossa Tallenteet-ohjelmakirjastona löytyy kansioineen. Kolmas tapa jota oon suosinut, etenkin jos jotain leffaa haen, niin ihan vain Haku-toiminnolla. Haun käyttö ollut näppärä itselle ainakin kun sen saa mistä vain päälle ja löytää myös muut kuin tallennevaihtoehdot siltä varalta että hakemaani ei olekaan tallenteissa :)

Miten itse tuon  tallenteet sijoittelisit ja mihin? Onko nauha parempi vai kaipaatko enemmän vanhaa kansiota nopsemmin käsille?

Ja viittaatko tuolla viimeisellä kohdalla nyt erilliseen Viihde-sovellukseen älytelkkarissa? Onko mikä telkkari kyseessä ja onko yhteys telkkarille miten hoidettu? Jääkö laatu kuinka huonoksi?

itse laittaisin tallenteet siihen paikkaan joka tulee heti avatessa koska sen takia mulla on tää viihde

vanha oli niin selkee mun tarpeiden mukainen

 

sonyn tv kuva tvssä listava mutta viihteessä aivan onneton yhteytenä wifi ja laatu tod surkee

 

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Vanhassa Viihteessähän noihin tallenteisiin pääsi kun vaihtoi sivulle yhden pykälän ja siitä valkkasi ne, nyt uusimmat tallenteet löytyy melkeimpä helpoiten siitä suoraan meneillään olevien ohjelmien alta ja tosiaan toi kirjastokin siitä sen alta löytyy, ei tosin ensimmäisenä. Ilmeisesti siis toi kirjasto olisi hyvä olla siitä sen nauhan heti ensimmäisenä?

Onko sulla mikä näyttötila valittuna jos menet Menu > Asetukset > Ääni ja kuva > Näyttötila? Jos Sonysi on 4k niin kannattaa varmistaa että sieltä on 4k valittuna ja samassa Asetukset valikossa voi myös vaihtaa Wi-Fiä 2,4GHz verkkoon jos 5GHz on nyt valittuna eikä meinaa riittää kantavuus

Osallistu keskusteluun