Vastattu

Kaapeli-TV HD kanavat

  • 26 November 2020
  • 4 kommenttia
  • 860 katselukerrat

Savonlinnassa HD tason kanavat eli Frii, Paramount Network ja History Channel pimeenä. Mikähän syynä, kaikki nuo kanavat näkyy kyllä ilman HD kuvaa

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Pide69 26 November 2020, 12:24

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Moro @Pide69 ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Laajemmasta viasta en löytänyt infoa eli tuota melkein nyt voisi lähteä yksittäisenä vikana tutkimaan, ellei sitten muita yhteisöläisiä ole joilla samaa ongelmaa samalla suuntaa? Mikäli et vielä ole, niin kannattaa vielä kokeilla toisella antennijohdolla ja viritellä kanavat uusiksi. Jos ongelma ei tuolla poistu niin https://elisa.fi/yhteystiedot sivulta löytyy yhteystiedot että pääsee tuon vikailmoituksen aiheesta jättämään :) 

Jep antennijohto on kunnossa. Kanavanviritykset on mulla viimeinen keino kun sen jälkeen joutuu tekemään Suosikit kansion uusiksi kanaville ja se vie tuhottomasti aikaa :grinning:  Jätin vikailmoituksen Elisan sivuille katellaan josko sieltä jotain löytyisi :)  Kiitos vastauksesta!

Sama täällä. Cmore hd kanavia ei näy 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Sama täällä. Cmore hd kanavia ei näy 

@Tini69 Jos olet kokeillut toisen antennijohdon ja kanavahaut ja ei edelleenkään toimi niin olethan yhteydessä meidän asiakaspalveluun Yhteystiedot niin saadaan laitettua vikailmoitus eteenpäin. :)