Vastattu

Korttelikuidun nopeuden nosto?

  • 30 April 2020
  • 3 kommenttia
  • 719 katselukerrat

Terve

Tilattu nopeus on 30/5 joka toteutuu kyllä. Modeemi sanoo alla olevan arvot, eikö nopeuden voisi kohdallani nostaa huoletta pykälällä esim. 50/10 tai vastaavalle tasolle?

 

Upstream line rate (kbit/s): 23570 Downstream line rate (kbit/s): 62656 Maximum upstream rate (kbit/s): 25878 Maximum downstream rate (kbit/s): 65405 Upstream noise safety coefficient (dB): 7.7 Downstream noise safety coefficient (dB): 8 Line standard: VDSL Upstream line attenuation (dB): 28.8 Downstream line attenuation (dB): 16.2 Upstream output power (dBm): 9.3 Downstream output power (dBm): 14.5

 

 

 

 

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi draakki 4 May 2020, 14:01

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Ei muuta kun viestiä operaattorille jotain kautta niin asia menee eteenpäin.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Morjes @RaTu ja tervetuloa OmaYhteisöön! :blush:

Jos linja pystyy kättelemään ilman häiriöitä enemmän nopeutta kuin mitä nykyinen sopimus on niin voipi hyvin olla mahdollista että saadaan tuonne ihan sopimuksien puolesta saatavuus korkeamman nopeuden yhteydelle :slight_smile:  pääsin profiilisi kautta löytyvien tietojen pohjalta jo tekemään kyselyn asiasta eteenpäin, palaillaan vielä sinullepäin heti kun tiedämme tuloksen, ei pitäisi muutamaa päivää kauempaa mennä.

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Moikka @RaTu, palailen vielä tätä kautta sen verran että sinulle kerittiinkin jo soittelemaan asiasta että näillä näkymin nopeuden nosto onnistuu, laittaisitko meille vielä yksityisviestiä profiilin @OmaYhteisö-tiimi  kautta niin jos nopeus pelittää sujuvasti voimme sitten YV:llä jutella nuo sopimusasiat jatkoa ajatellen kuntoon? :blush: Kiitos!