Vastattu

Laitenetin avoimet portit?

  • 24 April 2020
  • 3 kommenttia
  • 928 katselukerrat

Mökilläni on pari USB-kameraa kiinni Raspberry Pi:ssä ja se Wifi-mokkulan kautta mobiiliyhteydellä  netissä. Mobiililaajakaistaliittymällä homma toimi hienosti, mutta vaihdettuani Laitenetti-liittymään en saa enää kamerayhteyksiä auki. Niihin liityn kahden portin kautta, VNC:llä saan Raspin ruudun näkyviin, mutta noiden porttien kautta homma ei enää onnistu, kuten onnistui laajakaistalla.

Onko mobiililaajakaistan ja Laitenetin avoimissa porteissa jotain eroja? Mitkä porttialueet ovat laitenetissä auki? Käytän portteja välillä 8000-8100.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi irritus 24 April 2020, 11:04

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Moi @Henkh ja tervetuloa OmaYhteisöön! Hmm :thinking:  Nyt en kyllä suorilta osaa sanoa, että mistä tuo voisi johtua, ei ole ainakaan minun korviini kantautunut tietoa että porteissa eroja olisi. Toki yksi ero tavallisen mobiililaajakaistan ja laitenetin välillä on ainakin siinä, että laitenetistä löytyy oletuksena Julkinen IP. Voisiko tämä vaikuttaa asiaan? Lisätietoja Julkisesta IP:stä löytyy täältä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Olethan tarkastanut, ettei WiFi-mokkula ole sim-kortin vaihdon yhteydessä nollannut APN-asetusta internet4:stä takaisin internettiin?

Olethan tarkastanut, ettei WiFi-mokkula ole sim-kortin vaihdon yhteydessä nollannut APN-asetusta internet4:stä takaisin internettiin?

Kiitokset, tämä ilmeisesti oli syynä toimimattomuuteen:slight_smile:  Joka tapauksessa nyt portit ja kamerayhteydet toimivat kuten pitää.
Vanhassa mobiililaajakaistassa minulla oli lisäpalveluna myös julkinen IP. Ilman sitä se ei toiminut.