Vastattu

Packet lossia häiritsee

  • 11 April 2020
  • 3 kommenttia
  • 518 katselukerrat

Hei,

 

Packet lossia kauhea määrä nopea tempoisessa nettipelissä (MW2) tietokoneella, PS4 yms. toimii normaalisti. Tämä peli on ainoa missä tätä on havaittavissa, enkä ole keksinyt ongelmaan ratkaisua. Koneesa yms. riittää tehot mutta netti kaataa koko pelin pelaamattomaksi.

Nettinä Hybridi modeemi. Tarvisin tietäjältä apua ongelman ratkaisuun.

 

Kiitos etukäteen vastauksista

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi roopeg 13 April 2020, 15:01

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Moi @Jermou! Onpa merkillistä, tapahtuuko tuota packet lossia siis ollenkaan muiden pelien / muun netinkäytön kanssa? Jos muut toimivat normaalisti, vaikuttaisi tuo olevan enemmänkin kyseiseen peliin liittyvä häiriö, eikä nettiyhteyden itsensä. 🤔 Jos laitat OmaYhteisön profiiliisi asiakasnumerosi sille varatulle paikalle, niin voidaan vähän katsoa että toimiiko tuo linja muuten normaalisti!

Kiitos vastauksesta @roopeg . Missään muussa pelissä / ohjelmassa en ole havainnut ongelmaa, lisäksi päivitin asiakasnumeron tarkistusta varten.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Kiitoksia @Jermou! Tarkastelin tuota linjan puolta ja oikein vakaasti on kyllä yhteys toiminut viimeviikot, virheilyä ei ole havaittu juuri yhtään. Nyt kannattaa olla suoraan yhteydessä tuon kyseisen pelin tukeen!

Ehkäpä vielä yhtenä testinä voit kokeilla, että muuttuuko tilanne jos hybridistä ottaa SIM-kortin pois, tai puhelinjohdon pois? Toimiiko erilailla “yhdellä yhteydellä”. :slight_smile: