postinumero 21500 Piikkiö huono toimivuus, jos ei parane niin vaihdan

  • 1 toukokuu 2020
  • 4 kommenttia
  • 1085 katselukerrat

Minulla  netti yhteys  100 MB ja se ei monesti riitä Arenan katsomiseen

 

Voiko Elisa /Saunalahti parantaa va pitääkö vaihtaa johonki toiseen?


4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4

@tarujajuha Kyseessä mobiililaajakaista? Mobiililaajakaistalle tuo hidastelu, yhteyden katkeilu ja kaikki muu ailahtelu on yleensä enemmän ominaisuus kuin vika. Todelliseen toimivuuteen vaikuttaa mm. maaston muodot ja suuret rakennukset, oma sijainti tukiasemaan nähden, talon rakenteet sekä etenkin nyt epidemian jyllätessä, käyttäjämäärät tukiasemalla = ruuhka. Mitä enemmän käyttäjiä samaan aikaan, sitä hitaampi ja epävakaampi yhteys kaikilla.

 

Nopein lääke tähän on operaattorin vaihto. Kannattaa kuitenkin testata ensin muita operaattoreita prepaid -liittymien avulla. Ruoho ei nimittäin välttämättä ole lainkaan vihreämpää aidan toisella puolella.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +4

Nykyisin suurin pullonkaula on ne vain yhtä taajuutta tukevat mummon perintösaippurasiat. Ne melkein “uudet” ainakin 5-6 vuotta vanhat laitteet.

https://elisa.fi/kuuluvuus/ 

Tuolta voi tarkistaa oman osoitteen ja jos jää sen turkoosin sinisen 600M läntin sisälle, laitepäivityksistä on yleensä apua ilman mitään lisäantenneja.

Käyttäjätaso 7

Nykyisin suurin pullonkaula on ne vain yhtä taajuutta tukevat mummon perintösaippurasiat. Ne melkein “uudet” ainakin 5-6 vuotta vanhat laitteet.

Millä lailla tämä liittyy aloitusviestiin??

Siellä puhutaan Areenasta ja sellaista niissä 5..6 vuotta vanhoissa mummon “saippuarasioissa” ei edes ole , joten oletan , että laitteet on kunnossa , mutta verkko ei.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

Katsotaan toki verkon tilannetta tarkemmin aluksi! Jos @tarujajuha laitat meille yksityisviestillä tarkemman osoitteen, niin pääsen katsomaan tarkemmin mikä siellä on verkon tilanne. :slight_smile: Yhden postinumeroalueen sisältä löytyy yleensä sen verran useampi tukiasema, etten pysty vielä tarkasti sanomaan että mistä tuo oikein johtuisi. 

Osallistu keskusteluun