SimPal T4 etäohjattavaa pistorasia testi

  • 29 July 2020
  • 0 kommenttia
  • 707 katselukerrat

Käyttäjätaso 1

Sain koekäyttööni Simpalin Heinäkuuksi, tarkoituksenani testata laitetta asuntovaunu käytössä, etenkin lämmityksen etäohjaukseen jolloin kausipaikalla seisovan vaunun voi laittaa lämpenemään jo kotona ja perillä odottaa lämmin ja kuiva vaunu.

Paketti tuli parissa päivässä postissa, ja sen käyttöönotto oli todella yksinkertaista.

Samassa paketissa tuli mukana Elisan SIM-kortti ja ohjeet liittymän aktivointiin, tähän laitteeseen riittää Elisalta löytyvä laitenetti S joka maksaa vain 3,9euroa/kk.

Itse laitteen käyttöönotto oli myös yksinkertainen, paketissa oleva QR-koodi ohjasi suoraaan AppStoreen ja sieltä laitteen sovellukseen, sovelluksen lataus puhelimeen, sovellukseen liittymän numero, SIM-kortti laitteeseen ja käyttöön. Ainoa ongelma tilanne oli itse-aiheutettu kun meinasin epähuomiossa laittaa SIM-kortin liian pienenä itse laitteeseen.

 

Lopullisena tarkoituksena on kytkeä laite vaunun omaan lämmitysjärjestelmään ns.tunturikytkimeen, mutta tämä on vielä tekemättä koska vaatii verkkovirta johtoihin pieniä modailuja ja tuttu sähkömies lomaili juuri heinäkuun.

Pääsin kuitenkin testaamaan laitetta vaunun lisälämmittimessä jota on käytetty sisäilman kuivaamiseen pidempien  vaunun käyttötaukojen jälkeen.

Käyttö on todella yksinkertaista, sovellus puhelimesta auki, painaa vihreää töpselin kuvaa ja sovellus lähettää tekstiviestinä komennon laitteelle pistää virtapäälle, vastausviestinä saat kuittauksen ja samalla tiedon laitteen ympäristön sen hetkisestä lämpötilasta yms.

Itse sovelluksesta pystyy myös määrittelemään esim.lämpöhälytyksen, eli jos lämpötila nousee tai laskee itse asetettujen rajojen ulkopuolelle. Lisäksi siinä on erittäin näppärä kalenteri-ohjaus, eli se osaa laittaa lämmön päälle esim.joka perjantai klo.14:00 ja kun saavut vaunulle illasta odottaa perillä lämmin vaunu.

Laitteen kytkeminen pois päältä tapahtuu samoin, nyt vain painetaan punaisen töpselin kuvaa.

Kaiken kaikkiaan käyttö on todella yksinkertaista ja tämän avulla saa vanhempaankin vaunuun lämmityksen etäohjauksen todella edullisin kustannuksin.


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA