Elisa kirjan kirjan kuuntelu

  • 31 October 2020
  • 12 kommenttia
  • 433 katselukerrat

Käyttäjätaso 1

Miksi puhelinsovelluksessa ei pääse valitsemaan tarkkaa kohtaa josta haluaa kuunnella? Tai edes siirtymään esim. 20sec taaksepäin jos epähuomiossa jää pieni pätkä kuulematta tai epäselväksi? Rasittavaa etsiä oikeaa kohtaa kun loikkii minne sattuu kirjan kohdalla.


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

12 kommenttia

Pienen pätkän (30 s) taaksepäin pääsee painamalla sitä kiekuranuolta play/pausen vasemmalla puolella.

Käyttäjätaso 1

Ei toimi. Se vetää siitä 30 minuuttia lopusta alkaen. Eli lähes kirjan loppuun vaikka olisi vasta alussa. Toiseen suuntaan menee taas 30min eteenpäin. Käsipelillä vaikea myös liikkua kun tykkää heitellä mihin sattuu noine jaksoineen jne.

Oho, mulla tuo kyllä toimii. Painaisethan painiketta vain nopeasti, en tosin ole kokeillut mitä pitemmällä painalluksella tapahtuu?

Palstatiimi varmaan haluaa ongelmanselvitystä varten tietää millä laitteella sovellusta käytät, mikä käyttöjärjestelmän versio laitteessasi on, mikä versio Kirja-sovelluksesta on käytössä ja ilmeneekö ongelma vain jollakin tietyllä kirjalla vai kaikilla.

Olet varmaan käynnistänyt laitteen uudelleen tai tyhjentänyt Kirja-sovelluksen välimuistin?

Nyt kokelin: ei pitkäkään painallus siirrä kuuntelukohtaa puolta minuuttia enempää.

Käyttäjätaso 1

Matkapuhelimen sovelluksella. Android 10. Sovellus päivitetty juuri. Puhelin kanssa käynnistetty välissä. Omistan kaksi kirjaa tällä hetkellä ja molemmissa sama ongelma. Pikainen on painallus.

Mulle on Kirjaan tullut päivitys viimeksi heinäkuussa, vaikka olen beta-testaaja. Liekö tuo uusin päivitys sitten aiheuttanut ongelman?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

@Tähtiässä Itsekin piti testata tuota ja kyllä se itselläni toimii samalla tavalla niinkuin @fizban kuvaili eli yhdellä painalluksella menee sen 30sek taaksepäin. Mulla käytössä android puhelin millä testasin.

Mikäs puhelin sulla on käytössä?

Käyttäjätaso 1

Sony Xperia Z1, ja Android 10.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Sony Xperia Z1, ja Android 10.

Ja olikos mikä tuo Elisa Kirjan Sovellusversio? :) 

Käyttäjätaso 1

3.8.2 jos oikein löysin.

Mulla on sama versio ja OP7 Android kympillä ja näillä toimii. Voisit vielä kokeilla sovelluksen poistamista ja uudelleen asennusta.

Oletko kokeillut toimiiko kelaus paremmin esim. kirjan kuuntelun aikana puhelimen yläreunan vedettävään ilmoitusvalikkoon ilmestyvästä ohjauspanelista?