Vastattu

Elisa kirjan luku selaimella?

  • 27 April 2020
  • 6 kommenttia
  • 1435 katselukerrat

Luin vastauksia kohdasta E-kirjojen luku ruudunlukuohjelmalla sekä tuon Blue Labsin. Jos ymmärsin oikein, kirjan voisi lukea PC:llä, mutta vain käyttäen Chromea ja siihen “jotain” lisuketta. Edgellä onnistuisi ilman mitään.

 

Itse surffaan eniten Firefoxilla, toki Chromekin löytyy - on vähällä käytöllä. Ottaisin useampia e-kirjoja, jos ne saisi PC.lle sujuvasti. Näyttö on 27 tuumaa, kun puhelimessa vain 5. Melkoinen ero!

 

Mitä suosittelette?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi LeonM 28 April 2020, 12:48

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Jatkanpa itse kysymystä, sillä sain ladatuksi tuon Adobe Digital Editionin.

 

Itse kirja on nyt ladattuna puhelimeeni. Sama sähköposti jne. Miten saan kirjan nyt PC:lle? Puhelimessa se on applikaatiolla.

Käyttäjätaso 5

Jatkanpa itse kysymystä, sillä sain ladatuksi tuon Adobe Digital Editionin.

 

Itse kirja on nyt ladattuna puhelimeeni. Sama sähköposti jne. Miten saan kirjan nyt PC:lle? Puhelimessa se on applikaatiolla.

Moi @Tupajumi_pakosta ja tervetuloa OmaYhteisöön! 🤗 Kirjojen lataaminen tietokoneella onnistuu näiden ohjeiden mukaan:

  1. Kirjaudu sisään Elisa Kirja -palveluun.
  2. Siirry päävalikosta "Kirjahylly"-osioon.
  3. Klikkaa haluamasi kirjan kohdalla latauskuvaketta. ⬇

Jos haluat kirjat myös tietokoneella lukea, niin tarvitset tietokoneelle jonkun ohjelman mikä voi e-kirjojen epub-tiedostotyyppiä tukea. Tuo tiedostotyypin tuki Adobe Digital Editionista löytyykin, niin jos nappaat tietokoneeltasi jonkun noista ladatuista kirjatiedostoista auki, niin avautuvatko ne luettavaan näkymään? 🤔

Täytynee ladata koko Adobe jne. uudestaan. Paloi käämit, kun ei tullut valmista engelsmannin ohejilla. Äsken katsoin kirjahyllyäni; siellä oli se kirja, jota nyt luen puhelimella. Ärsyynnyn, kun matkan varrella on ziljoona-ja-yksi kirjautumista. - Pystyn näet vertaamaan tätä kirjastojen E-kirjoihin, joita saa kirjastokortilla. Tää on byrokratian painajainen, hiukan Kafkaa. :open_mouth::rolling_eyes::wink:

 

Kokeilen illemmalla uudestaan, Adobella. Kiitos, @MiikaMoi ! :sunglasses:

Uppista keikkaa. Pääsin pitemmälle kuin eilen. Mutta. Minulla on kaksi mailitiliä ja Adobe ei tykännyt primääristä tilistäni, vaan herjaa että tämä on jo käytössä. No, totta Mooses, kun puhelimeen tallansin sen ekan kirjan.

 

Miten saan tilini vaihdetuksi? Pitääkö ladata Adobe uudelleen? - Toisaalta epäilen, että silloin en saa puhelimestani sitä Elisa-kirjaa, joka siellä jo on. :rolling_eyes::disappointed_relieved:  Koska Adobe ei hyväksy olemassa olevaa sähköpostia, mikäli asian oikein ymmärsin. :persevere:

 

Onpiko hyvejä neuvoja aloittelijalle? :thinking::rolling_eyes:

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Ellen aivan väärin muista niin Adobe Digital Editionissa samalla sähköpostiosoiteella voi olla aktivoituna ainoastaan kolme laitetta samanaikaisesti. Poista valtuutus sellaisista laitteista, joita et enää käytä.

Tietokoneella Adobe ID-valtuutuksen poisto näkyy yläpalkin kohdassa (OSX) Help > Erase Authorization. Valtuutuksen poisto pitää tehdä sillä laitteella, jolta sen haluaa poistaa. 

Kiitos @LeonM - ohjeesi toimivat kuin tanssi. :kissing_heart: