Vastattu

elisa kirjat sujuvasti

  • 13 maaliskuu 2020
  • 6 kommenttia
  • 1107 katselukerrat

Käyttäjätaso 1

Kuuntelisin mielelläni, nyt Varesta, mutta harmittaa kun ne eivät etene sujuvasti. Taasko jotain uusia sovelluksia pitää ladata vai miten ne saisi kuunteluun ilman, että itse klikkaat seuraavaan osaan. Jatkuvasti.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi äitiliini 14 maaliskuu 2020, 16:31

Kuuntelen läppärillä. Ja olin hätäisen tyhmä, kun valitsee kaikki tiedostot ja purku niin tottahan se luku etenee ilman, että pitää joka kerta siirtyä seuraavaan ja valita se. 

Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Millä sovelluksella ja laitteella nyt kuuntelet? Elisa Kirja -sovelluksella kuuntelu toimii, ainakin mulla, ihan kohtalaisesti. Kirjat etenevät järjestyksessä ja niin pois päin, mutta jostain syystä äänenvoimakkuus nykyään välillä heittelee. Liekö vika sovelluksessa, kuulokkeissa vai puhelimessa. Puhelin on ainoa, joka on vaihtunut.

 

Käyttäjätaso 1

Kuuntelen läppärillä. Ja olin hätäisen tyhmä, kun valitsee kaikki tiedostot ja purku niin tottahan se luku etenee ilman, että pitää joka kerta siirtyä seuraavaan ja valita se. 

Hyvä, että ongelma ratkesi.

Olen todennut myös ongelmia Elisa-kirjan kanssa, luvattuja kirjoja /äänikirjoja en pääse llukemaan kuulemaan koska kirjautuminen menee jokakerta pieleen, olen salasananikin vaihtanut /korjannut montakertaa ja aina tulee ilmoitus “jotain meni pieleen” joten olkoon minun puolestani, “pitäkää tunkkinne”  miten vaan saisin vielä poistettua noi Elisa Kirjan mainokset koska kohdallani ne on turhia samoin “annetut lahjat” !!!

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Moro @lasse-49 ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Ikävä kuulla ongelmista Elisa Kirjan kanssa :( Mielellämme hoitaisimme tuon kyllä sulle toimivaksi! Tuota varten pyyytäisinkin että laitat meille tarkempaa viestiä ongelmasta @OmaYhteisö-tiimi’lle niin tutkitaan mistä kenkä puristaa? :) 

..minulla ei kenkä eikä kengät purista, mutta ehkä toisaalla...antaa asian vaan olla koska jo useamman kerran monien kuukausien aikana Elisa Kirja ei toimi enkä pääse edes OmaElisasta katsomaan mikä mättää...Elisan tunnuksilla ei pääse Kirjaan niin jossakin on todella vikaa

Osallistu keskusteluun