En suosittele Elisan luottokauppasopimusta kenellekään.

  • 28 October 2020
  • 5 kommenttia
  • 1435 katselukerrat

Käyttäjätaso 1

Älkää sekaantuko Elisan luottokauppaan.

Puhelimessa kerrotaan, että loppulaskun summa on 5,52 €, itse loppulaskuun läsähtää 17,65 €, OmaElisa väittää sanoo, että “laitteesta laskuttamatta 0 €”.
 

Ihanko nyt oikeasti tämä edelleen toimii Elisan mielestä hienosti? Laskusta, OmaElisasta - suunnilleen mistään ei saa luottokaupan TODELLISTA jäljellä olevaa summaa oikein. Ei laskemalla, ei kysymällä (eri asiakasneuvojat antavat eri vastauksen), ei millään.

Tyhjentävää ja luotettavaa vastausta jäljellä olevasta summasta ei saa. Jää arvailun varaan joka ikinen kerta, paljonko sitä nyt on.

Mikä tahansa muu paikka kykenee esittämään laskulla todellisen jäljellä olevan summan, vaikka luottokauppaa maksaisi pois nopeammin kuin on sovittu (mikä on mahdollista ja laillistakin). Jostain syystä Elisa ei tähän pysty.

Kannattaa myös olla varuillaan, jos on liittymiä tuon luottokaupan lisäksi. Elisa sekoittaa asiaa entisestään laittamalla puhelinlaskun luottokaupan jatkoksi. Menee entistä vaikeammaksi pysyä mukana.

Oikeasti. Suosittelen tasan yhtä liittymää kerrallaan Elisalta. Heillä ei ole haluakaan selkiyttää laskutustaan.


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Pahoitteluni että tuo on nyt mennyt noinkin sekavasti :( Voisin koittaa tota vähän tulkkailla että mitä siellä on nyt oikein summien osalta  käynyt jos lisäilet profiilisi vielä asiakasnumeron? :) 

Käyttäjätaso 1

Voi kuule, tähän ei tarvita mitään sellaista. TE mokaatte tämän asian! TE olette ainoa luottokauppaa tarjoava firma, joka ei kykene pysymään läpinäkyvästi ajantasalla. TE näyttäydytte huijareina.

Tätä on jatkunut jo pitempään. Tämä tilanne ei ole muuttunut miksikään vuosikausiin. Olen kaksi kertaa ostanut teiltä luottokaupalla, ja sama ongelma tulee. Olen tavoittanut muitakin ihmisiä, jotka näkevät tämän saman ongelman.

Teidän luottokauppanne menee täysin sekaisin, jos joku maksaa ylimääräistä. Sen jälkeen ei saa kukaan mitään selvää todellisesta jäljellä olevasta velasta.

Aspa saa yhden lukeman laskettua, laskun numeroista saa toisen lukeman - kuka edes tarvitsee tietoa “liikamaksusta”??? Meitä kiinnostaa TODELLINEN OLEMASSA OLEVA VELKA.

Älä selitä minulle sanaakaan mistään laskutoimituksista laskun perusteella. Saan yhden luvun. Aspa saa toisen luvun. OmaElisa olettaa, että maksetaan sitä tiettyä summaa.

Nyt oikeasti valot päälle siellä ja joku koodaamaan se pari riviä siihen Excel-dokumenttiin tai ties mihin, mistä nyt ikinä nuo laskunne pukkaatte pihalle.

Tunnustakaa nyt oikeasti, että tämä homma menee teillä päin seiniä!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

En minä nyt lähtis elisaa syyttämään jos asiakas poikkeaa maksusuunnitelmasta .. Älä maksele liikoja :) Mulla on aina toiminut hyvin.

Kyllä asiakas saa maksaa tuotteen jonka on luottokaupalla hankkinut ja Elisan on tiedettävä paljon luottokaupasta on maksettu olkoon vaikka 2€.a enemmän niin se pitää olla heidän tiedoissa! Olen yhtä suivaantunut kun myydään luottokaupalla puhelimen kautta paskimmat laitteet eikä edes kerrota että olisi mahdollista saada hieman lisä maksulla parempi laite. Ei vaan ota nyt kaksi laitetta edulliseen hintaan. 

Menin kattoo Elisan luottokaupalla myytäviä tuotteita niin Ai Hemmetti kun nappasi. Muutamalla eurolla olisin saanut huomattavasti paremman laitteen itselleni. Taisi tulla hankittua liian iso erä huonointa mallia niin laitetaan puhelin myyjät myymään niitä pois! Ettei vanhene siellä varastossa!!! 😡 Todella ärsyttävää käytöstä. 

Olisitte vaikka tehneet niistä paketteja moni vuotisille asiakkaille ja lähettäneet ilmaiseksi niin pysyy asiakas kunta tyytyväisenä!!!

Käyttäjätaso 1

Kuten yllä jo mainittiin, asiakkaalla on oikeus maksaa laina pois aikataulua nopeammin.

Velan antajalla on myös velvollisuus aina esittää ajantasainen jäljellä oleva velka.

Nämä asiat ovat Suomen laissa.

Tuo jälkimmäinen ehto ei Elisalla toteudu, jos lähteestä riippuen annetaan eri lukuja jäljellä olevasta velasta. Toisin sanoen laki jää noudattamatta.