Vastattu

IsoG - katosi, tietojen palautus?

  • 30 May 2020
  • 1 kommentti
  • 1011 katselukerrat

Hei,

Minulla on ollut varmaan yli vuosikymmenen IsoG varmennustila. Muiden tiedostojen osalta ei ole nöpönuukaa, mutta siellä oli varmuuskopiot arvokkaista kuvista ja videoista nuoremmilta vuosiltani, joilla tietenkin tunnearvoa.

 

Palvelu on ilmeisesti lopetettu taannoin, harmillisesti-harmillisesti, ilmoitus ei tästä ole minua tavoittanut. Asiaa en myös aiemmin ole puhelinlaskuista huomannut, sillä tuon Iso g:n hinta ei aiheuttanut suurempaa hyppyä kk-maksuissa ja näin ollen en edes tajunnut sen poistuneen kuin vasta vajaata vuotta myöhemmin.

 

Havaihduin tähän yrittäessäni ottaa yhteyttä palveluun tänään, pelastaakseni materialiaalit takaisin ja sitten Googlella etsimään syytä miksei palvelu toimi. Kun se ruskea tavara on osaltani tuulettimessa, pohdin olisiko tässä mitään tehtävissä? Mahtaisiko Elisalla olla jotain varmuuskopiota tallella joltain vuodelta ja mitä tietojen palauttaminen maksaisi?

 

Lopuksi kiitos hyvästä tiedottamisesta. Tämä ihan suomeksi ketuttaa. Kun kyseessä on tämän kaltainen varmuuskopion luonteinen palvelu, olisin odottanut vähintään tekstiviestillä/sähköpostilla tiedottamista. Nyt ilmeisesti lähetetty jokin kirjelappunen jonka kukaties posti hukannut matkalla.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi k4rppi 1 June 2020, 12:39

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +3

Ikävä kyllä tuo IsoG palvelu on kuollut ja kuopattu lähes vuosi sitten, 31.8.2019. Valitettavasti IsoG-verkkolevylle tallennetut poistuivat kokonaan kun palvelu lopetettiin. Tiedostoja ei ole siis tästä syystä enää mahdollista palauttaa :/