Vastattu

Mobiilivarmenne

  • 7 November 2020
  • 2 kommenttia
  • 624 katselukerrat

Heips. Tässä uusi Elisan liittymän omistaja ja kysymys olisi mobiilivarmenteesta. Edellisellä operaattorillani mobiilivarmenne oli käytössäni ja hyvin toimi kolmansille palveluntarjoajille kirjautumisvaihtoehtona. Nyt on tilanne se, että Danske pankin tarjoama vahva tunnistautuminen ei toimi syystä tai toisesta minulle. Olen soitellut pankkii siitä monesti, mutta eivät tiedä vielä missä vika on. En siis saa Elisan mobiilivarmennetta rekisteröityä netissä, koska se vaatii nettipankkitunnusten kanssa rekisteröinnin.

 

Jos menen paikalliseen Elisan liikkeeseen niin he pyytävät virallisen henkkarin tai passin. Niitä ei ole tällä hetkellä enkä voi hakea, koska hakemus tehdään netissä ja vaatii vahvan tunnistautumisen ja sitä en edellä mainituista syistä voi tehdä. Miten siis saan helpoiten mobiilivarmenteen Elisa liittymääni?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Bleikki 9 November 2020, 16:52

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Moro @Bleikki ja tervetuloa OmaYhteisöön! No nytpä pistit kinkkisen :O Kun jotta me voidaan Mobiilivarmenne tarjota asiakkaalle käyttöön, tarvitsee meidän tehdä vahva tunnistaminen asiakkaasta ja se onnistuu noilla mainitsemillasi konsteilla mitkä ei nyt sitten sulla ole käytössä :/ Onko Dansken suhteen mitään toivoa että saisivat sulle noi tunnarit toimimaan vielä?

Terve vaan. Tänään jatkoin asian selvittelyä ja näyttää siltä, että myös Danske vaatii virallisen henkkarin, että voivat antaa oikeudet kolmannen osapuolen sivuille vahvaan kirjautumiseen. Odottelen vielä pankin viestiä asiasta ja varmistusta, että tosiaan kyse on siitä eikä esim. tekninen vika. Haen sitten henkilökortin ja homma lähtee siitä rullaamaan

 

Kuitenkin saan asian hoidettua ihan tässä lähipäivinä ja avaan myös Elisan mobiilivarmenteen. On sitten kaksi vahvaa kirjautumisvaihtoehto. Kiitos vastaamisesta :)

 

B