Pilvilinnan aloitus

  • 31 July 2020
  • 5 kommenttia
  • 508 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

En mä vaan löydä mistään ylhäältä oikealta sen enempää kuin työpöydältäkään Elisan pilvilinnan kuvaa. En myöskään keksi miten sinne saa jotain siirrettyä. Että oikein vetämällä. Saattaa kestää kauan jos yksi kerrallaan.


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Kerkesitkö @wesson siis jo asentamaan Pilvilinnan koneelle? :thinking: Kertoisitko vähän tarkemmin vielä, että minkä malliselle ja merkkiselle laitteelle yritit asentaa Pilvilinnan?

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Saako sen asennettua 2 laitteeseen? En ole kokeillut toimiiko kannettavassa. Pöytäkoneeseen asensin pöytäkone HP/ Windows 10. Ei selviä miten tallentaa. Ekä pikakuvaketta näy.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Oli kohta lisää tiedostoja. Siitä sai. Mitäs sitten höpöttää “vedä…” miten ja mihin?? Pikakuvaketta ei näy vieläkään eikä ylhäällä oikealla. Kannettavalla kokeilin ja sain ja siirryin sitten pöytäkoneelle. “Lisää tiedostoja” auttaa. Voi myös kysyä mitä virkaa on kohdalla “Tallenna” ku jos sitä klikkaa ei tapahdu mitään.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Äh erehdyin ei siinä lukenut “tallenna”.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Pilvilinnan voi tosiaan asentaa vaikka kaikille laitteillesi ja näin kaikkien laitteiden kuvat ja tiedostot ovat kaikilla laitteillasi käytettävissä. :relaxed: Paljon Pilvilinnaan liittyviä ohjeita löytyy myös täältä, kannattaa kurkata läpi!