Vastattu

Deco M4

  • 14 July 2020
  • 3 kommenttia
  • 1499 katselukerrat

Käyttäjätaso 2

Moikka! Yritin yhdistää tp-link Deco M4 (2 laitetta) puhelimessa olevan deco sovelluksen (androi) ohjeiden mukaan, saan kyllä toimimaan ne siten että mobiilireitittimestä on ethernet piuha pää decoon, sitten toimii toinen langattomasti, mutta jos otan johdon pois, ei toimi kumpikaan. Olen yrittänyt päädecoa yhdistää kyllä wps:n kautta reitittimeen lukemattomia kertoja, että saisin senkin langattomaksi, ei vaan toimi kuin piuhalla. Mikähän neuvoksi.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Jallu58 14 July 2020, 15:47

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Hmm, itsellä ei kokemusta kyseisistä laitteista ole niin en valitettavasti osaa kyllä juuta enkä jaata sanoa. Mutta oliskohan muilla Yhteisön jäsenillä Decoja käytössä, että osais sanoa miten ongelman saisi ratkaistua? :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +17

Peruskäytön ideahan on se, että piuhalla tuodaan modeemilta tai reitittimeltä yhteys ekalle decolle ja sitten niille määritellään se haluttu langaton verkko.

Siihen ei nimenomaan sotketa sekaan eri merkkisen modeemin omaa wifiä vaan se pikemminkin sammutetaan pois käytöstä sotkemasta.

Mikäli kaksi langatonta tukiasemaa ei riitä, siihen voi sitten helposti laajentaa ostamalla lisää niitä tukiasemia.

Käyttäjätaso 2

Paljon kiitoksia vastauksista, olin olettanut toimivan ne toisin, mutta nyt ne toimii hienosti!! Ps. tämä palsta yksi parhaista asioista.