Vastattu

Discovery Dplay TV:seen, miten?

  • 28 February 2019
  • 7 kommenttia
  • 14725 katselukerrat

Miten saan isoon TV:seen DPlay? Jos sitä ei ole tulossa digiboksiin?

Eli....puhelin... Google chrome cast... joku sanoi että noilla onnistuu?

Mikälainen puhelin pitää olla (Android, Windows vai mikä?) ja tarviiko erillisen netin (siihen puhelimeen)?
Vai pystyykö kodin wlan verkkoa käyttämään siinä?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 1 March 2019, 13:28

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
Ainakin Android puhelimille tuo DPlay sovellus löytyy ja siinä on Chromecastin kautta oleva castaus mahdollistettu 🙂 Eli mitä tarvitset: Android-puhelin, Chromecast ja kodin WLAN-verkko. Puhelimessa itsessään ei ole pakko olla nettiä vaan voit hyödyntää siihen kotoa löytyvää WLANia, samaa minkä kautta Chromecast toimii sitten myös. Toki jos sulla on älykkäämpi TV niin silläkin onnistuu 🙂 Tuolla on mainittuna "Televisiosta Dplayta voi katsoa uusimman AppleTV:n sekä Samsung SmartTV:n (Tizen 2.4 ->)"
Okei, sehän onkin hyvä ettei puhelin tarvi omaa nettiä.
Chromecastin pistin jo tilaukseen, pitää vielä etsiä edullinen android-puhelin.
Onko suosituksia, se siis tulis vain tuota Chromecastia varten, ei muuhun käyttöön.

Kiitos kovasti vastauksista.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
Ainakin Nokia 1 on halpa, tällä hetkellä hintaa 99e 🙂 Toki muualtakin voi löytyä jotain malleja mitkä on vielä halvempia, tuo kuitenkin sentään kohtuu tuore (vm 2018) eli siihen pitäisi päivityksiäkin tulla vielä hyvän aikaa 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +23
Chromecastin pistin jo tilaukseen, pitää vielä etsiä edullinen android-puhelin.

Chromecastille voi striimata suoraan PC:stäkin https://www.dplay.fi/ sivuston sisällön, eli ei sinun ole pakko puhelinta tuota varten hommata.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26

Chromecastin pistin jo tilaukseen, pitää vielä etsiä edullinen android-puhelin.Chromecastille voi striimata suoraan PC:stäkin https://www.dplay.fi/ sivuston sisällön, eli ei sinun ole pakko puhelinta tuota varten hommata.


Ja valtaosan nykyisistä tietokoneista saa HDMI:llä televisioon, joten sitä Chromecastiakaan ei välttämättä ole pakko hommata. Toisessa huoneessa oleva pöytäkoneen rohjo saattaa toki hankaloittaa tämän yhdistelmän käyttöä.
En tiedä millaista digiboksia tarkoitat, mutta ainakin Android TV -bokseihin ja -televisioihin voi nyt ladata Dplay Suomi -sovelluksen.
En tiedä millaista digiboksia tarkoitat, mutta ainakin Android TV -bokseihin ja -televisioihin voi nyt ladata Dplay Suomi -sovelluksen.

Elisan keskustelupalstalla kun ollaan, niin varmastikin tarkoitettiin Elisa Viihde -digiboksia - ja siihenhän ei DPlaytä saa (vieläkään) ladattua. Kuten ei Twitchiäkään. Eikä Viaplay-sovellusta. Kyseessä ei siis ole kovin käyttäjäystävällinen järjestelmä, valitettavasti.