Doro 1375 ja suojakuoret/kotelot/pussukat

  • 30 heinäkuu 2020
  • 1 kommentti
  • 533 katselukerrat

Käyttäjätaso 3

Sattuuko jollain olemaan kokemusta siitä MIKÄ suojakotelo SOPII Doron 1375 puhelimeen?

( puhelinmallin koko on 12,5cm x 6,2cm x 1,3cm )

Usein jätetään kertomatta cm-koot ja myydään pussukoita, kuoria ja koteloita VAAN puhelimen nimellä… mutta vähemmän suosituille merkeille kun ei ikiomaa saa.


1 kommentti

Käyttäjätaso 4

Hmm, hyvä kysymys :thinking:  olisiko kellään yhteisöläisellä kokemusta, millä Doro 1375 puhelimen saisi parhaiten suojattua?

Olen usein vähemmän yleisille puhelimille katsonut kuoria yms. suojavälineitä vertailemalla eri puhelimien kokoja itsessään, ja välillä on löytynyt sitten sopiva koko suurinpiirtein samankokoisesta mutta eri merkkisestä puhelimesta. Toki tuo Doro 1375 on jo aika uniikin mallinen ja kokoinen, että ehkä jokin kankainen suojapussukka voisi olla paras ratkaisu?

Olen itse ihan vapaalla eli omassa siviiliarjessa (eikä Elisan edustajana) tutkaillut monesti sekä käsintehtyjä kännykänkuoria että myös pussukoita jne. esimerkiksi Etsyn kautta, missä pussukoiden koot ilmoitetaan usein joko senteissä tai tuumissa eikä välttämättä puhelimen mallin mukaan ja on mukava tukea käsintehtyjä tuotteita. Uskon että ihan koto-Suomestakin löytyy varmasti käsityöläisiä, jotka tähän tarkoitukseen sopivia pussukoita valmistavat :slight_smile:

Osallistu keskusteluun