Vastattu

Huawei 5G CPE PRO Julkinen ip ja IPv6

  • 2 September 2020
  • 2 kommenttia
  • 1408 katselukerrat

Tässä pari viikkoa testailtuani ihmettelen kahta asiaa. IPv6 ei tunnu toimivan, vaikka APN -asetuksista löytyy ip4/ipv6. Lisäksi nopeus putoa n.300 megasta n.100 megaan kun aktivoi julkisen ip:n. Toki tämä on parempi, kuin ennen päivitystä ollut 30M julkisella ip:llä

 

Myös liittyen 5G CPE WIN ulkomalliin. Ihmettelen suuresti, miksi ulkomalli on perus asetuksilla vain n.40M down mutta 50M up - Sisämalli kun menee n.300M/30M. Luulisi ulkomallin olevan vähintään sisämallin nopeuksissa.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Hitauer 3 September 2020, 20:47

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Moro @Hitauer ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) 

No jopas nyt jotakin… Onko ton IPv6 toimivuuden suhteen ilmenny minkälaista ongelmaa? Ootko tota ulkomallia saanut toimimaan samoihin suuntiin asetuksia muljailemalla, jos oot niin mitä vaati toimiakseen?

Moro @Hitauer ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) 

No jopas nyt jotakin… Onko ton IPv6 toimivuuden suhteen ilmenny minkälaista ongelmaa? Ootko tota ulkomallia saanut toimimaan samoihin suuntiin asetuksia muljailemalla, jos oot niin mitä vaati toimiakseen?

IPv6 toiivuus ei varmaan ole ongelma - sitä vaan ei ole.. :) Vaikka asetus on ip4/ipv6, niin ipv6 ei toimi edes julkisella ipllä. Veikkaan liittymän rajoitukseksi.

 

Sisäreititin “heräsi” julkisen IPn asetuksiin seuraavana päivänä. Nyt tulee kiltisti 250M/30M 18ms. Mahtaakohan Ulkoreitittimessä olla jokin saman tyyppinen “oppimisaika”.. Tai vaikuttaako liittymän siirto reitittimestä toiseen, ettei ainakaan heti toiminut kunnolla toisessa reitittimessä. En vieläkään tajua, miten Ulkomalli 5G CPE -reitittimestä voi olla hitaampi - päivitysten puute? Näytti nimittäin 5G n.85% ja 4g 95% signaalia, mutta nopeus juoruaisi vain ruuhkaisen 4G:n downloadista.