Huawei 5G CPE Win Ulkoreititin (ja muut kaupan tuotteet)

  • 24 elokuu 2020
  • 1 kommentti
  • 488 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
  • Aktiivinen keskustelija
  • 87 kommenttia

Pitäisikö siellä Elisalla jonkun käydä ajatuksella nuo kaupan laitteiden kuvaustekstit läpi. Nyt esim. tämän Huawei 5G CPE Win Ulkoreititittimen kuvauksen pari viimeistä virkettä on selvästi jollain konekäännösohjelmistolla tuotettua siansaksaa.
”Mikäli tämä tekninen yksinkertaistus aliarvoi sinut, voi tässä olla sinulle sopiva 5G reititin. Mikäli kuvaus herätti kysymyksiä, ohjaamme lempeästi 5G sisäreitittimen, tai 5G Kotinetin puoleen asennuspalveluineen.”

 


1 kommentti

Käyttäjätaso 4

No johan nyt :disappointed_relieved:  juu ei ihan ole tuo nyt meidän laatustandardin mukaista kieltä tuotetiedoissa. Hassua, kun muutoin samainen kappale vaikutti ihan ymmärrettävältä ja hyvältä suomen kieleltä. Kiitos huomiostasi, laitoin tästä palautteen eteenpäin jotta saadaan se korjattua kipinkapin! :thumbsup_tone2:

Jos tämmöisiä tulee joskus vastaan niin arvostamme tottakai aina asiakkaiden vinkkejä niin korjaamme tekstit kuosiin! Luonnollisesti tavoite olisi saada kaikki tekstit heti kerralla hyvään kieliasuun, mutta joskus tämmöisiä kömmähdyksiä tai kirjoitusvirheitä voi toki livahtaa tuotesivuille kun tuotteiden määräkin on niin valtava. :slight_smile:  

Osallistu keskusteluun