Vastattu

Huawei b525s-23a reitittimenä valokuidulle

  • 19 August 2019
  • 2 kommenttia
  • 1637 katselukerrat

Taloyhtiöömme asennettiin valokuitu ja liittymää vaihtaessa kuulin, että aiempi (ed.m.) 4G-reititin sopii myös uuden verkon reitittimenä. Kuitenkin jokaisen laitteen (tietokone, PS4, TV, Puhelin) liittyessä uudelleen verkkoon (=uudelleen käynnistäessä yms.), ei verkkoa heti löydy. Yhteys lähiverkkoon on, mutta reititin ei tunnu löytävän verkkoa.
Ongelma tietokoneella ratkeaa kun käytän verkkopiuhaa pois paikaltaan koneen käynnissä ollessa ja puhelin löytää Wi-Fi -yhteyden kun painaa näyttöön ilmestyvää "yhdistä verkkoon" pop-up -ikkunaa. Alkuun TV ja PS4 toimivat Wi-Fin kautta normaalisti, mutta nyt eivät kumminkaan yhdistä wifiin, eikä piuhallakaan yhdistäminen toimi joka kerta.

Olen yrittänyt resetoida reitittimen ja vaihdella johtoja, mutta samat ongelmat jatkuvat. Aiemmin laite oli siis 4G-reititin, josta SIM-kortilla oli yhteys ja se jakoi vain 4G verkkoa ja laite yhdisti suoraan kaikki medialaitteisiini, mihin salasanan olin kirjoittanut.

Ongelmanani siis on, että kuinka saan toimimaan laitteeni "moitteetta", eli ilman verkon kanssa säätämistä kun jonkun laitteen haluan käynnistää.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Sokrates 19 August 2019, 13:47

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Ongelmanani siis on, että kuinka saan toimimaan laitteeni "moitteetta", eli ilman verkon kanssa säätämistä kun jonkun laitteen haluan käynnistää.
Pahoin pelkään , että tuon Huawein kanssa ei ethernetillä netti toimi oikein milloinkaan. Kyseessä on mobiilireititin ja sen softassa näyttää olevan pahoja puutteita , jos sitä haluaa käyttää tavallisena reitittimenä.

Suosittelen hankkimaan kunnollisen reitittimen , niin pääset vähemmällä päänsäryllä.

Ongelmanani siis on, että kuinka saan toimimaan laitteeni "moitteetta", eli ilman verkon kanssa säätämistä kun jonkun laitteen haluan käynnistää.Pahoin pelkään , että tuon Huawein kanssa ei ethernetillä netti toimi oikein milloinkaan. Kyseessä on mobiilireititin ja sen softassa näyttää olevan pahoja puutteita , jos sitä haluaa käyttää tavallisena reitittimenä.

Suosittelen hankkimaan kunnollisen reitittimen , niin pääset vähemmällä päänsäryllä.


Oolrait, Kiitos paljon vinkistä, Sokrates!