Vastattu

Huawei CPE 5G Pro puuttuvat asetukset

  • 3 September 2020
  • 4 kommenttia
  • 788 katselukerrat

Moi!

 

Onko mitään tehtävissä puuttuville asetuksille, esim. DNS-palvelimen manuaalinen valinta ei ole mahdollista tehdasasetuksilla. Asetuksissa ei myöskään pysty pakottamaan tiettyä taajuusaluetta. Onko kyse vain Elisan omasta firmwaresta vai saako nämä asetukset jollain konstilla kaikki käyttöön? En haluaisi ottaa riskiä ja asentaa mitään hämärää päivitystä epäluotettavista lähteistä saadakseni asetuksia käyttöön.

 

Olisi kiva kuluttajana saada käyttöön kaikki laitteelle tarkoitetut ominaisuudet.

 

What’s up with this?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Sokrates 11 September 2020, 07:23

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Taajuusalueen pakottaminen itseäkin kiinnostaisi, kun vaihdoin tähän modeemiin tipahti nopeus vanhaan verrattuna...ja vanha ei edes toimi enää.

Käyttäjätaso 7

https://www.ltehmonitor.com/en/

Mä käytän puhelimeen asennettua HManager appia. Mun pro2 pudottaa satunnaisesti pois 4g+ moodista ja HManagerilla sen saa helpoiten takas kun tökkää auto nappia. Näyttää myös signaalin tilan sekä kaistanleveyden.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Kiinalaisissa laitteissa nimipalvelinten vaihtaminen ei tunnu olevan mahdollista. Taustalla lienee Kiinan kommunistipuolueen vaatimus, sillä tämä ei rajoitu Elisaan, vaan dns-asetukset puuttuvat muidenkin operaattoreiden Huaweilta hankkimista laitteista.

Voit kiertää tämän käyttämällä jotakin muuta verkkosi laitetta dhcp-palvelimena, esimerkiksi Rasberry Pi korttitietokoneeta. Aseta dhcp-palvelin ilmoittamaan haluamasi nimipalvelinten ip-osoitteet. Huawein dhcp-palvelin kytketään tällöin pois päältä.

Toinen vaihtoehto on erottaa Huawei lähiverkostasi erillisellä reitittimellä, jolloin reitittimesi joko hoitaa nimipalvelut tai julistaa verkkoosi haluamasi nimipalvelinosoitteet dhcp:llä.

Kolmas tapa on asettaa nimipalvelinasetukset käsin kaikkiin laitteisiisi yksitellen.