Vastattu

Kirjojen poisto Pocket Book InkPad 3

  • 1 July 2020
  • 3 kommenttia
  • 834 katselukerrat

Miten saan Pocket Book InkPad 3 lukulaitteessa vieraskieliset kirjat, jotka ovat valmiina laitteessa POIS?

 

EDIT/ Vaihdettu otsikko kuvaavammaksi, alkuperäinen: “Pocket Book InkPad 3” -MiikaMoi

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi LeonM 1 July 2020, 17:11

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 5

Miten saan Pocket Book InkPad 3 lukulaitteessa vieraskieliset kirjat, jotka ovat valmiina laitteessa POIS?

 

Moi @Kirjojen lukija ja tervetuloa lueskelemaan OmaYhteisöön! :) Pocket Bookista saa ns. esiasennetut kirjat poistettua näin: mene kirjahyllyyn > paina oikean alakulman lisävalinnat näppäintä (kolme päällekäistä viivaa) ja tuosta pitäisi avautua vaihtoehto poistoon (Delete). Nuo esiasennetut kirjat pitäisi saada poistettua tai piiloon muiden teosten lailla.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Muistaakseni omassa Pocketbook Lux 4:ssa ei ollut muita vieraskielisiä opuksia kuin käyttöohje monella eri kielellä. Uudelleentarkistuksen jälkeen hakemistorakenteesta löytyikin muutaman kirjan kuvakkeet. Olin varmaankin poistanut ne jo viime kesänä heti laitteen hankittuani. Olen säilyttänyt ainoastaan englannin- ja suomenkieliset käyttöohjeet.

Mulla ei kirjastossa näy kolmea pistettä. Olettehan päivittäneet demolaitteenne? Kirjahyllyn nimi on nykyään “Kirjasto”. Mulla on tosin nykyään niin monta kirjaa, että kirjastonäytön oikeassa alalaidassa on vain nuolenpää alaspäin vierityksen merkkinä. ;)

Yksittäisen kirjan saa poistettua painamalla sormella ko. opusta tai sen nimeä, jolloin avautuu valikko. Sieltä napauttamalla ‘Poista’/roskiskuvaketta laite vielä kysyy “Poistetaanko tämä tiedosto?” > Ei/Kyllä.

 

Vaihtoehtoinen tapa poistaa tarpeettomat  “kirjat” laitteesta on kytkeä se USB:llä tietokoneeseen, jonka tiedostoselaimella sitten poimii tarpeettomat ja poistaa ne sitten yhdellä kertaa. 

Kuvassa MacOS:n tiedostorakenne, josta käyttöohjeet on helppo poistaa. Kirjojen kuvakkeet sijaitsevat kansiossa: Digital Editions >Thumbnails > (English)

 

 

Tuhannet kiitokset ohjeista ja neuvoista. Nyt sain poistettua “turhat” kirjat ja näyttö on selkeä.