Vastattu

PocketBook ja kirjaston kirjat

  • 14 September 2020
  • 3 kommenttia
  • 805 katselukerrat

Onkohan kellään muulla ollut ongelmia saada kirjaston (overdrive) kirjoja toimimaan PocketBookissa? 

 

Omistamani malli on Touch HD 3, ja olen yrittänyt siirtää kirjaston kirjoja lukulaitteelle ADE:n ohjelman kautta. Alkuun tämä onnistui noin joka viides kerta, mutta nyt ei enää toimi vaikka mitä tekisin. Kirja siis näyttää siirtyvän ihan oikein, ja sama adobe-tunnus näyttää olevan aktivoituna sekä pocketbookissa, että tietokoneessa. Silti kirjaa avatessa tulee ilmoitus, että kirjan avaaminen ei onnistu, se voi olla vahingoittunut tai suojattu. 

Alan olla jo epätoivoinen tämän kanssa, kokeiltu on kaikki mahdollinen; resetointi, tunnuksen poistaminen ja uudelleen asettaminen, toisen kirjan tallentaminen, välimuistin tyhjentäminen tietokoneesta, pocketbookin autorisoiminen tietokoneen kautta sekä laitteen omien asetusten kautta, tehdasasetusten palautus… Elisa kirjan kirjat kyllä toimivat, mutta niissä suojaus onkin erilainen.

 

Laitteen ollessa kiinni tietokoneessa USB-piuha näyttää välillä kadottavan itsekseen yhteyden ja sitten yhdistää uudestaan. Mietin, että voikohan tässä olla jopa jokin mekaaninen ongelma USB-portissa, jonka takia kirja ei siirry laitteelle oikein. Ja mitähän kautta pocketbookin voisi saada huoltoon?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi LeonM 17 September 2020, 17:35

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Hmm. Kuulostaa visaiselta pulmalta. Ennen kuin jatkan enempää tiedustelisin, onko käytössäsi langatonta verkkoa (WiFi, WLAN), jonka välityksellä kirjat voisi myös siirtää Pocketbookiin?

 

Pocketbookin omat tukisivut

Löytyy wifi, siihen en tosin ole perehtynyt miten kirjat saisi wifin avulla siirrettyä. Olisi ilahduttavaa toki, jos tästä löytyisi joku niksi!

 

Adoben suojauksen takia laitteen oman nettiselaimen avulla tiedostoa ei ainakaan voi ladata suoraan kirjaston sivuilta, tätä testasin.

 

edit. pocketbookin omat tukisivut on kahlattu läpi, virheilmoitus löytyy ohjekirjasta, mutta ehdotettu korjaustoimenpide ei auttanut.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Vastasin palstalla aiemmin tänä vuonna:

 

Laitan sulle vielä yksityisviestinä vinkin.