Vastattu

PocketBook Touch HD 3

  • 28 September 2020
  • 6 kommenttia
  • 696 katselukerrat

Kirjanmerkin käyttö aiheuttaa harmaita hiuksia…

Merkki pitäisi saada laitettua helposti, kun napauttaa oik yläkulmaa. Vaan eipä toimikaan kuin ainoastaa uuden kappaleen ekalla sivulla. Muilla sivuilla sivun oik yläkulmaa napauttamalla ei tapahdu mitään. Kirjanmerkin saa näille muille sivuille laitettua painamalla valikko-näppäintä niin saa esiin kirjanmerkin jossa + -merkki jota painamalla merkki muuttuu mustaksi, mutta palatessa norminäkymään kirjan sivulle merkkiä ei näy. Tämän jälkeen kun sulkee kirjan ja avaa sen uudelleen kirja aukeaa yleensä siltä sivulta mihin yrittänyt kirjanmerkin laittaa, mutta päivittää automaattisesti itsensä samantien pari sivua aiemmalle.

 

En vaan pysty käsittää kirjanmerkin käyttöä tässä laitteessa. Kokemusta myös laitteesta Inkpad 3 ja sen kanssa ei mitään ongelmia ole ollut.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi LeonM 30 September 2020, 10:28

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Onko ketään joka osaisi auttaa?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Hmm. Ite pompin kirjojen välillä, mutten käytä kirjanmerkkejä lainkaan, koska laite muistaa automaattisesti kohdan, johon jäin kirjassa X. Käytössäni on Touch Lux 4.

Kokeilin kirjanmerkkien käyttöä muutaman kirjan kanssa. Ne näyttävät toimivat juuri niin kuin kuvasit niitä käyttäneesi Inkpad 3:n kanssa. Löydän oikeaan yläkulmaan täppäämäni kirjanmerkit uudelleen painamalla oikeanpuoleista painiketta ja valitsemalla näytön yläosaan ilmestyvästä valikosta kolme viivaa/sisältö. Tämän alta näen sisällön ja ylävalikossa toisena vasemalta kirjanmerkkiä kuvaavan ikonin. Itelläni kirjanmerkit pysyivät siinä, minne ne asetin.

 

Korjausehdotukseni on nollata Touch HD 3 -laite. Siirtäisin toki e-kirjat ensin turvaan tietokoneelle, koska ne saattavat hävitä lukulaitteesta täysnollauksessa.

Kiitos LeonM.

Kokeilin jo tehdä tuon laitteen tehdasasetusten palautuksen ja valitettavasti ei ratkaissut ongelmaa. 

En keksi muuta kuin, että joku pieni asetussäätö mitä en vaan tässä tajua tai sitten joku bugi tässä laitteessa/mallissa.

Ei tää onnex lukemista estä, mutta ärsyttävä ominaisuus josta haluaisin eroon… koska tiedän miten kuuluisia toimia ja tottunut siihen Inkpad 3 kanssa.

Nyt tuli laitteelle päivitys, toiveikkaana latasin, joskohan kirjanmerkki rupeisi toimimaan oikein… vaan eipä ruvennut :(

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Kurja kuulla @eKirjatoukka :confused: olitko jo kerennyt olla PocketBookin tukeen yhteydessä, että onhan heillä tämä vika tiedossa? Toivottavasti saisivat ennemmin tai myöhemmin päivityksen tehtyä, mikä korjaisi tämän ongelman :slight_smile:

Kurja kuulla @eKirjatoukka :confused: olitko jo kerennyt olla PocketBookin tukeen yhteydessä, että onhan heillä tämä vika tiedossa? Toivottavasti saisivat ennemmin tai myöhemmin päivityksen tehtyä, mikä korjaisi tämän ongelman :slight_smile:

En ole ollut yhteydessä mihinkään, täytyisi saada aikaiseksi se 👍