Sähköpotkulauta akun kesto

  • 21 October 2020
  • 3 kommenttia
  • 1040 katselukerrat

Moikka! Pohdiskelen tässä sähköpotkulaudan ostoa ja jouduin ikäväkseni jo toteamaan että https://preeco.fi/sahkopotkulaudat/56482-seon-saehkoepotkulauta-150w-62.html ainakaan tuossa mallissa ei ole hyvä akku ja tämän olen todennyt ihan käytännössä kun tuota olen nyt viikon käyttänyt. Nyt kun olen asiaan perehtynyt hieman paremmin Elisalla myytävä Xiaomi https://elisa.fi/kauppa/tuote/Xiaomi-Mi-Scooter-Pro-2 näyttää taas huomattavasti paremmalta ainakin tietojen perusteella. Ja ilmeisesti tuo Xiaomi on joku ihan oikea brändikin :)

Osaako joku sanoa että mistä minun kannattaisi katsoa vielä lisätietoja akun kestosta? Tuntuu että myyjät voivat ilmoitella mitä tietoja sattuu kilometrimääristä jne.?


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Toisaalta eiköhän tuon saa palautettua kanssa, jos ei toimintasäde tunnu riittävän itselle ja ei pidä paikkansa tiedot :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Ei me noita toimintasäteitä itse keksitä vaan nää tulee valmistajilta :) Noissa monesti on kontrolloiduissa olosuihteissa noi ilmoitetut etäisyydet (vrt. sama kuin sähköautot esimerkiksi) eli käytännön ajossa voi kilometrit jäädä ilmoitetusta. Muuten ei itellä viä ole pahemmin noista kokemusta, eli  ominaisuuksista sen tarkemmin en osaa sanoo kuin mitä verkkokaupan puolelta on kopioitavissa ja pikainen Googlettelu tuottaa tulosta :D 

No hyvä kuulla! Raportoin sit tänne jos valmistaja on puijannut ;)