TW-EAV510AC ei yhdistä nettiin vdsl

  • 9 June 2020
  • 3 kommenttia
  • 1675 katselukerrat

Tarvitsisin apua Telewellin modeemin kanssa. Ei yhdistä nettiin. Modeemin asetuksista WAN -tilassa on ruksitettu vain PTM ja oletusreitissä on vain PTM0 eli pitäisi toimia. Mutta mitään ei tule. Täällä kävi Elisan asennus ukko ja tänne tulee netti vdsl:n kautta ja se toimi hänen modeemillaan. En saanut muita ohjeita kuin katso internetistä ja tässä olen yrittänyt monta tuntia jo tutkia asiaa tuloksetta. DSL valo vain vilkkuu.


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Morjes @illiil ja tervetuloa OmaYhteisöön! :blush:

Hmm, kurja kuulla :disappointed_relieved:  mutta yhteys itsessään siis testattiin toimivaksi asentajan toimesta, eli ongelma on rajattu juurikin tuohon TeleWellin modeemiin? Onko modeemi minkä ikäinen, ja kokeilitko resetoida koko purkin jo?

Olisiko kyseinen malli tuttu kellekään yhteisöläiselle? :slight_smile:

Moi @draakki.

Kyllä asentaja kävi testaamassa yhteyden toimivaksi eli modeemista siis kiinni. Sunnuntaina 7.6.2020 ostettu gigantista ja olen resetoinut modeemin useaan kertaan ja kokeillut eri asetuksia mitä löytänyt netistä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26

@illiil Vaikuttaa kovasti siltä, että tuo TeleWell on viallinen tavalla tai toisella. Toki kannattaisi kokeilla kaapeleiden vaihtoa, viallinen kaapeli saattaa aiheuttaa tällaista oireilua. Muussa tapauksessa modeemi takaisin Giganttiin ja uutta laitetta tilalle. TeleWellin pitäisi tunnistaa linja automaattisesti ja osata käyttää sitä heti ilman sen kummempia säätöjä.