Vastattu

Voiko Helsingin Sanomat -sovelluksen ladata PocketBook Touch HD 3:een

  • 5 May 2020
  • 4 kommenttia
  • 1737 katselukerrat

  • Avulias
  • 2 kommenttia

Tietääkö kukaan, voiko PocketBook Touch HD 3:lle ladata HS:n sovelluksen Hesarin lukua varten? Jos voi, niin mistä ja miten? Vai voiko tällä laitteella lukea Hesaria ollenkaan?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Hox 6 May 2020, 12:49

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +3

Moikka @Hox Ja tervetuloa Omayhteisöön!

 

Valitettavasti itsellä ei ole käytännön kokemuksia kyseisestä laitteesta, niin en osaa sanoa. Hiukan epäilen, mutta olisiko jollain muulla mahdollisesti Yhteisössä tarkempaa tietoa? 

Kiitos K4rppi tervetuliaisista.

Selvitin, että härpäke onkin Linux-laite, eikä Android-pohjainen. Linuxille ei tuota sovellusta ole saatavilla, joten Hesarin lukeminen onnistuu menemällä (tilaajana) Hesarin sivuille hs.fi ja sieltä esim. näköislehti. Tuntuu toimivan ihan ok.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Hmm. Eipä ole aiemmin tullut kokeiltua hesarin lukua Touch Lux 4 -laitteella. Sain kymmenen minuutin aikana kirjauduttua sivustolle ja valittua päivän lehden. No, joo saahan tuolla luettua, mutta olihan se sen verran tervanjuontia/pain in ass, joten jatkan lehdenlukua edelleen iPadillä, millä tahansa käytössä olevalla matkaviestimellä tai suoraan tietokoneella ennemmin kuin käytän Pocketbookia siihen. Käyttökokemuksena ehkä 5/10. Ihan kuin olisi lukenut 1980-luvun painojälkeä ruudulta. 

Ehkä lukunautintoon laitteellani tarvitaan liikaa sm-henkeä, jota mulla ei ole. Ehkä kaikki on paremmin Touch HD3:lla? ;)

LeonM; Olet oikeassa. Tervanjuontia se on, eikä todellakaan niin nautinnolista kuin muilla härpäkkeillä. Hidaskin tuo on. Mulla on siis Touch HD3. Halusin oppia laitteen kyvykkyydet ja kyllä se  fiilis on todellakin, kuten sanoit back to 80’s! :)

SM-henkeä minusta löytyy. Kokeilin kerran jopa avioliittoa. Siihen verrattuna Hesarin lukeminen Touch HD3:lla on nautinto! Eli kokemukset riippuvat aina siitä, mihin niitä vertaa… Avioliittoa en suosittele, mutta Touch HD3 on hyvä erityisesti kirjan lukemiseen.