Vastattu

Prepaid Puhepaketti?

  • 19 June 2018
  • 6 kommenttia
  • 1379 katselukerrat

Puhepaketti
6.90 €
Puheluita (maks. 165 min/vrk ja 5000 min/kk) Elisan ja Saunalahden mobiililiittymiin Suomessa ja EU/ETA-maissa kuukaudeksi.

Eli voiko tuolla muihin liittymiin soittaa?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi irritus 19 June 2018, 08:37

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21
Puhepaketilla ei voi soittaa muihin liittymiin. Jos soitat, saldosta veloitetaan 0,066 €/min.

Mikäli soitat paljon muiden operaattoreiden normaaleihin puhelinnumeroihin, kannattaa ottaa puhepaketin sijaan Rajoitukseton 3G tai Rajoitukseton 4G paketti.
Selvä, mutta en tarvi nettiä siihen.
Pitää sit vissiin vaan saldoa ladata.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16
Tuo on kyllä suoraa kettuilua teleoperaattorilta myydä puhepaketti pelkästään omaan verkkoonsa ja rajoittaa sitäkin 165 minuuttiin päivässä. Ymmärrän kyllä, että aloituspaketti on lähes ilmainen sisältäen euromääräistä puheaikaa, mutta jatkossa, kun aloituspaketin eurot on käytetty niin luulisi kaupan olevan pelkkä höpötyspaketti ilman pakottavaa dataa. Tekeekö elisa kuluttajatutkimusta asiakkaiden tarpeista?


Ymmärrän myös sen, ettei oman verkon sisäisistä puheluista tarvitse maksaa Finnetin tai Telian verkkomaksuja, joten 6,90 euron paketilla tuotetaan herkullinen voittomarginaali verrattuna toisiin verkkoihin soitetuista puheluista.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12
Ymmärrän myös sen, ettei oman verkon sisäisistä puheluista tarvitse maksaa Finnetin tai Telian verkkomaksuja, joten 6,90 euron paketilla tuotetaan herkullinen voittomarginaali verrattuna toisiin verkkoihin soitetuista puheluista.minulla on käsitys että telian, dna:n ja elisan matkapuhelin terminointimaksut ovat keskenään olevista puheluista lopetettu. (tämä ei päde muista verkoista matkapuhelinverkkoon esim. lankaverkko tai ulkomaat).
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16
EOS varmaksi. Terminointimaksu matkaviestinverkon laskeva liikenteen osalta lienee kolmen suurimman kotimaassa toimivan välillä edelleen 1,25 senttiä minuutilta (ALV 0%). Terminointimaksut eivät ole liikesalaisuuksia ja ne saisi selville tiedustelemalla asiaa viestintävirastolta.

Lähteet:

https://www.viestintavirasto.fi/ohjausjavalvonta/Kilpailunedistaminen/hmv-paatokset/yksittaiseenmatkaviestinverkkoonlaskevaliikenne.html

https://www.viestintavirasto.fi/tilastotjatutkimukset/tilastot/2013/matkaviestinverkonterminointihinta.html

https://www.uusisuomi.fi/raha/66699-eulla-hyva-tahto-totuus-karumpi-suomalaisille-esim-850-milj-eun-puhelinlasku
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21
Operaattoreiden omissakin hinnastoissa matkapuhelinverkon terminointimaksut ovat 1,25 senttiä/minuutti ilman arvonlisäveroa. Dna, Elisa, Telia.

Telian sivut bugaavat ainakin minulle. Heidän hinnastonsa aukeaa, kun klikkaa otsikon lisätietoja palvelusta alta röykkiötä, jossa kirjaimet ovat päällekäin.