Vastattu

Tukiasemaa Hinthaaraan?


voisiko hinthaaraan pistää netti tornia puhelimista häviää aina välillä netti ja wfillä tulee 1-10mbps max vaikka on 100mbps netti? 
olisiko tässä järkeä?
jos ei tule tässä vuoden aikana mitään niin saattaa nettiä vaihtua?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi draakki 31 July 2020, 14:28

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

12 kommenttia

Käyttäjätaso 5

voisiko hinthaaraan pistää netti tornia puhelimista häviää aina välillä netti ja wfillä tulee 1-10mbps max vaikka on 100mbps netti? 
olisiko tässä järkeä?
jos ei tule tässä vuoden aikana mitään niin saattaa nettiä vaihtua?

Moi @Lgboyy ja tervetuloa OmaYhteisöön :) Ikävä kuulla ettei nopeudet ole pysyneet perässä. Voin tuota alueesi tukiasematilannetta vilkaista hieman tarkemmin jos käyt lisäilemässä kotiosoitteesi profiilisi muistiinpanoihin 👍

Mihin se osoite? Tähän? 

osoite piilotettu


piilotettu osoite tietoturvan vuoksi /draakki

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Oman profiilisi tietoihin! Piilottelin osoitteen nyt tästä keskustelusta tietoturvasyistä :slight_smile:

Pystyt siis lisäämään omaan profiiliisi turvallisesti tietoja valitsemalla OmaYhteisössä ylhäältä oikealta oma avatar > Oma profiili > Muokkaa profiilia > lisää kohtiin "Asiakasnumero tai puhelinnumero (ei julkinen) (Yksityinen)" ja/tai "Yksityiset muistiinpanot (ei julkinen) (Yksityinen)" tarvittavat lisätiedot, nämä tiedot näkyvät vain meille moderaattoreille!

Tarkistin että Hinthaarasta itse asiassa löytyy kaksi tukiasemaa, 2-3 km säteeltä. :thinking:  Voisimme tutkia vähän tarkemmin onko tuossa nyt välimatkasta vai esim. verkon ruuhkaisuudesta kyse, jos voisit lisätä puhelinnumerosi ja/tai asiakasnumerosi profiilisi tietoihin? Tai vaihtoehtoisesti voit laittaa meille viestiä @OmaYhteisö-tiimi profiilin kautta tarvittavilla lisätiedoilla, niin tutkaillaas mobiiliverkon toimivuutta Hinthaarassa vähän tarkemmin. :blush:

laitanko puhelimen ja wifin numeron siihen 

ja pistän kun pääsee kotia

 

jokuhan siellä on kun Kouvolassa tulee puhelimella speedtestistä 40mbps ja 6mbps kotona hädin tuskin molemmat 1-4 mbps ja kyllä testattu tähän 1-4 klo aikaan kotona myös

niin siis jos saan edes puhelimella nettiä käytettyä

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

Ajelin Hinthaaran läpi toukokuun puolessa välissä ja Elisa oli todella huono ainakin silloin. Pornaistentiellä siinä rautatien luona tuli reilu 6 Mbps. Jos @Lgboyy jos jossain siinä paikkeilla asut niin siinäpä se syy on...ei ihme, jos sisällä ei meinaa toimia.

Se on vähän oudosti suunniteltu alue kun molemmat tukiasemat ovat hieman kaukana “keskustasta” (ja about yhtä kaukana) ja kummallakaan ei ole oikein dominanssia sille alueelle, joten lopputulos on kökkö.

 

 

Luuri oli kiinni tuohon kaakossa olevan mastoon:

 

 

Elisan pitäisi varmaan tehdä jotain tukiasemien optimointia tuolla alueella kun tuo keskusta jää ilmeisesti vähän kahden tukarin ristituleen.

sanotaan että asun siinä koulun luona ja täällä on aika surkea netti jotain ne voisivat asialle tehdä

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

sanotaan että asun siinä koulun luona ja täällä on aika surkea netti jotain ne voisivat asialle tehdä

 

Mikä puhelin käytössä? Silläkin voi olla vaikutusta saatuihin nopeuksiin.

on ollut sonya huaweita samsungia ja ym

 

niin joten teettekö te asialle mitään vai istutte ja ihmettelette vaan?

 

Sama ongelma oli tuolla Kymenlaakson takamailla. Puhelimet hyppivät 3g/4g välillä. Kuuluvuus heikko. Puhelimella ei nettiviihteen striimaaminen kuten videoiden töllöttäminen onnistunut. Lähimmät linkkitornit 2 kpl suunnilleen yhtä kaukana talosta.

Ratkaisu : huawei 715 premium -mokkula. Pelkän mokkulan omilla pikkuantenneilla yhteys hyppäsi täysille palkeille ja paras netti testattiin ÄR kioskilta ostetuilla dna/telia/elisa/ - prepaid sim korteilla. Sitten viihdettä saa katsella vaikka 4k laadulla tietokoneella tai kännykällä kun ottaa wifillä yhteyden mokkulaan. Netin nopeus nykyään n.50m lataus / 10m lähetys hujakoilla.