Vastattu

Sähköpostiin ei tule viestejä

  • 7 April 2020
  • 3 kommenttia
  • 788 katselukerrat

Vanhaan (todella vanhaan) sähköpostiini ei tule enää viestejä. olen tyhjentänyt sen kokonaan ja koitin nykyisellä sähköpostilla lähettää viestiä, mutta sain virheilmoituksen, että osoite ei joko ole käytössä tai siihen ei voi lähettää viestejä. Se on varmaan “vanhentunut”, mutta tarvitsisin sitä palauttaakseni toisen palvelun salasanan. Mietin, että olisiko sitä mahdollista “palauttaa” käyttöön jotenkin?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 8 April 2020, 11:42

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Moro @Spostieitoimi ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Pääset siis kuitenkin kirjautumaan tuonne sähköpostiin? Osoitteen pitäisi kyllä silloin olla vielä ihan normaalisti olemassa. Kun tyhjäilit sitä laatikkoa niin teitkö uloskirjautumista ja sen jälkeen uudelleen sisäänkirjautuminen? Mikäli tuosta ei ole apua, niin lisäätkö tuon osoitteen yksityisiin muistiinpanoihin profiilissasi niin vilaisen vähän että mitä osoitteelle kuuluu? :) 

Moro @Spostieitoimi ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Pääset siis kuitenkin kirjautumaan tuonne sähköpostiin? Osoitteen pitäisi kyllä silloin olla vielä ihan normaalisti olemassa. Kun tyhjäilit sitä laatikkoa niin teitkö uloskirjautumista ja sen jälkeen uudelleen sisäänkirjautuminen? Mikäli tuosta ei ole apua, niin lisäätkö tuon osoitteen yksityisiin muistiinpanoihin profiilissasi niin vilaisen vähän että mitä osoitteelle kuuluu? :) 

Pääsen kirjautumaan. En ole tuota sähköpostia käyttänyt vuosiin, mutta olen sille aina päässyt kirjautumaan. Kokeilin nykyisellä GMAIL-sähköpostilla lähettää viestin, mutta sain virheilmoituksen " Viestiäsi ei toimitettu osoitteeseen <vanha osoite> koska sitä ei löytynyt tai siihen ei voi lähettää viestejä"

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Lisääkkö ton osotteen sun profiiliin yksityisiin muistiinpanoihin niin vilkasen vähän? :) Ja onhan siellä laatikon tilankäyttö tyhjentynyt siten että pitäisi mahtuakin viestien tulla?