Vastattu

Sähköpostit hävinneet!!!!!!

  • 21 November 2020
  • 3 kommenttia
  • 1608 katselukerrat

Huomasin eilen että kaikki saapuneet sähköpostit olivat hävinneet tuhkatuuleen. Jäljellä oli ainoastaan postit mitkä olivat tulleet eilen. Tänään huomasin että myös nuo olivat yön aikana hävinneet vaikka en edes lukenut niitä. Torstaina kaikki näkyi vielä normaalisti. 

Käytän lähinnä puhelinta ja nimenomaan webmailia. Osoite ollut vuosia käytössä (netti.fi) enkä mitään asetuksia ole todellakaan käynyt tekemässä ja kaikki roskakorit ym on tarkistettu.

Ongelma siis saapuvissa posteissa, tallessa oli tärkeitä viestejä joten ne olisi kiva saada takaisin. Lähetetyt viestit ja liitteet ovat tallella. 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Sokrates 22 November 2020, 10:08

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Hei Nina, tarkista onko sulla puhelimessa minkälaiset asetukset saapuvissa posteissa? Onko siinä kenties Pop3 ja sellainen täppä että poista viesti palvelimelta? Se voisi selittää asian miksi postit on hävinneet. Jos puhelimessasi on sen sijaan imap niin posteja ei poisteta palvelimelta ja silloin se ei ole normaalia että viestit häviää, sun pitää pyytää että Elisa palauttaisi varmuuskopion. Näkyykö se netti.fi-posti sulla OmaElisassa? Jos näkyy niin silloin asian hoito on helpompaa. Ja kannattaa lisätä tuon netti.fi-postin täydellinen osoite sun yksityisiin tietoihin Omayhteisöprofiiliin ja sen lisäksi vielä asiakasnumero sinne niin moderaattorit voi katsoa mikä on vialla.

Kiitos vastauksesta. 

En löydä kyllä mistään kohtaa mistä pääsisin katsomaan saapuvien viestien asetuksia. Kaikki mahdolliset kohdat on kahlattu läpi. 🤷

Jos jotain positiivista niin eiliset viestit eivät ole enää kadonneet, ainakaan toistaiseksi. 

Tiedoistani löytyy kyllä sähköpostiosoite mutta mitään asiakasnumeroa minulla ei ole, sillä en ole periaatteessa Elisan asiakas. Sähköpostiosoite siirtyi joskus vuosia sitten Elisalle. 

Mihin/kenelle tästä nyt pitäisi olla yhteydessä? 

Käyttäjätaso 7

Mihin/kenelle tästä nyt pitäisi olla yhteydessä? 

Elisan asiakastukeen.

@OmaYhteisö-tiimi

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteyslomake/

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteystiedot/