Vastattu

thunderbirdin postisäilöt

  • 3 lokakuu 2020
  • 3 kommenttia
  • 574 katselukerrat

Miten voin vaihtaa thunderbirdissä postit C-levyltä D-asemalle?

Minulla on C-asemana SSD-levy, joka on tarkoitettu vain käyttikselle ja ohjelmille, siksi se  ei ole turhan iso.  D-asema on 2-terainen ja sen olen tarkoittanut kaikkien data-tiedostojen, mm. sähköpostien, säilytykseen.  Tämän levyn myöskin varmistan aina haavereiden varalta, C-aseman voi uusia(=palauttaa) asentamalla kaikki ohjelmistot uudelleen.

Aiemmin käytössäni oli Live Mailin sähköpostiohjelma, jossa oli ihan helppo käyttää toista levyä viestien säilytykseen.  Thundebirdistä en ole sitä löytänyt.

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi hvihavai 3 lokakuu 2020, 18:29

Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1

Ohjeet tähän:

https://support.mozilla.org/fi/kb/thunderbirdin-profiilit

Voi eih…  Kyllä tulee ikävä vanhaa kunnon LIve Mailia.   :sleepy::tired_face:

Siinä oli viestien siirto paikasta toiseen parin näppäinkomennon takana.  Siinä sai myöskin käyttäjätunnuksen/sähköpostiosoitteen ladata levylle tiedostoon salasanoineen ja asetuksineen  Uudelleen asennuksessa esim. ei tarvinnut miettiä mikä oli salasana tai mitä asennuksia minnekin päin piti laittaa.

Käyttäjätaso 2

Ekaks käytin Eudoraa, sitten Outlookkia, ja nyt jo vuosikaudet Thunderbirdiä. Eipä tolla Outlookilla ja Thunderbirdillä nyt niin merkittävästi eroa ole. Thunderbird on hyvä kun sen pystyy siirtään helposti Linuxiin joka nykyinen ykköskäyttis. Muutenkin softat joista on sekä Linux ja Windows versio on aika hyviä, kun voi vekslata molempien käyttiksien välillä tarvittaessa.

Osallistu keskusteluun