Vastattu

nettipankkiin pääsy.

  • 7 July 2020
  • 6 kommenttia
  • 1696 katselukerrat

Muutama kuukausi sitten ilmeni , että vaimoni pankkitunnuksilla ei päästy nettipankkiin, minun tunnuksilla päästiin. hänen tunnuksensa ovat oikeat ja voimassaolevia. oletan että pankkisuojaus toiminnot virustorjunnassa estävät  hänen pääsynsä. Oletteko kokeneet samaa?   luulen että esto tulee elisan pannkkitoimintojen suojasta

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi jokke4630 8 July 2020, 19:43

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26

Ilmeneekö ongelma kaikilla selaimilla? Firefox ja Chrome pitäisi ainakin toimia moitteetta. Myös eri pankkien välillä saattaa olla eroja. Toki aina voi kokeilla kytkeä pankkitoimintojen suojauksen pois päältä, toki omalla vastuulla.

 

Itse käytän originaalia F-Securea eikä ainakaan toistaiseksi ole tullut vastaan ongelmia minkään pankin sivujen kanssa.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Moi @jokke4630 tervetuloa OmaYhteisöön. 

Tuli mieleen, että kun testailitte sekä sun omia ja vaimon tunnuksia niin kokeilitteko samalla laitteella ja samalla selaimella sinne nettipankkiin päästä? 

Nettipankkiin pääsy ei ole vieläkään onnistunut. on yritetty kahdella toisistaan riippumattomalla selaimella-turhaan- vaimo kävi tänään-kutsuttuna- paikallisessa pankissa. heidän koneillaan tuli sama ilmiö, joten meidän koneittemme selaimilla tai pankkisuojauksilla ei ole asian suhteen osaa eikä arpaa. näyttä olevan pankin tiedostojen juttu. odotan mielenkiinnolla, sillä pankissa käynti varmisti sen ettei meidän koneissamme ole syy. nyt loppui tiedostojen tutkiminen. 

jokke 4360

Ps. on kuulemma erittäin harvinainen tapaus.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Ohhoh no kuulostaa kyllä todella erikoiselta! 

Hyvä kuitenkin, että pankin kautta asia on nyt selvityksessä. :) 

Nettipankkiin kirjautuminen onnistuu. Vika loppujen lopuksi löytyi vaimoni kännykästä. Samsung.

Vaimoni oli poistanut pankin lähettämiä viestejä, joita kertyy melko runsaasti laskujen maksussa. Samsung toimi kuten vaimoni olisi estänyt poistolla lähettävän puhelinnumeron. Niinpä kaikki pankin lähettämät viestit löytyivät viestien valikosta kohdasta estetyt viestit. Nyt puhelimesta on poistettu estot ja nettipankkiin meno toimii kuten ennenkin. 

Kiitos kommenteista ja lupsakkaa kesän jatkoa T: jokke 4360