Vastattu

Pilvitallennuksen turva

  • 4 July 2020
  • 2 kommenttia
  • 1504 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +3

Nyysittiin “täppäri”. Täppäriin en ole löytänyt sellaista asetusta ettei se ottaisi puhelinnumeroita ym.. tietoja. Uusikin “täppäri” koko ajan vaatii synkronisointia ja salasanan tallennusta. Ota varmuuskopiointi pilveen käyttöön, sieltä juuri hakee ne tiedot varastettuun jos muutan jotain.

Pilvitallennuksien salasanat se automatisoi väkisellä. Nyt kun kone on väärissä käsissä, varas pääsee käsiksi kaikkiin pilvitallennuksiin ja poistaa kuvat. Koska nämä vielä toimivat kimpassa kotikoneen kanssa, lähtee myös samat kuvat kotikoneelta pois.

Miksiköhän ei ole nappia, jolla saisi tallennetut salasanat pois päältä, käyttäjät joutuisi kirjoittamaan salasanat  uudelleen.

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 4 July 2020, 13:53

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26

Mikähän tämä "täppäri" on laatuaan? Monet laitteet voi lukita ja jopa tyhjentää etänä. Google, Apple sekä oikeastaan kaikki laitevalmistajat ja osa tietoturvista tarjoavat tällaisia palveluja käyttäjilleen. Riittää, että laitteeseen on määritetty tarvittavat tilit ja/tai sovellukset / asetukset ovat kunnossa.

 

Joissain tilanteissa toki laitteessa pitää olla päällä paikannus ja laitteen pitää olla tavalla tai toisella verkkoyhteyden päässä ja ylipäätään käynnissä.

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +3

Kun ostin sitten uuden “täppärin”. Laitoin sen päälle wlan verkossa, samassa missä sen nyysitynkin. Uusi kone laittoi kaikkiin pilvipalveluihin vapaan pääsyn, siis salasanat salasana suojattuihin.

Kuinkahan moni on uuden koneen kanssa käynyt yritysten tai muiden wlan-verkoissa ja saanut täppäriinsä vapaan pääsyn sen verkon koneiden pilvipalveluihin tai kaikkiin salasana suojattuihin, myös synkronoituihin tietoihin.