Vastattu

Samsungin kaikki tiedot siirrettyä Apple iPhoneen

  • 28 June 2020
  • 1 kommentti
  • 1740 katselukerrat

Pystyykö joku toinen henkilö siirtämään minun Samsung a40 tiedot jotka ovat tärkeitä ja salaisia, jollain tavalla Apple iPhoneen vaikka minulla on salattu kuviolla näyttö, mutta kun mukana saattaa olla ollut henkilö joka tietää nämä kuviot. 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 28 June 2020, 13:52

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26

Tervetuloa OmaYhteisöön @Funface247!

 

Onko puhelimesi siis varastettu tai onko se muuta kautta päätynyt vääriin käsiin? Mikäli puhelin on varastettu, kannattaa asiasta tehdä poliisille rikosilmoitus. Myös liittymä kannatta sulkea ainakin väliaikaisesti OmaElisan kautta, ellei kyseessä satu olemaan prepaid, jota ei voi etänä lukita. Elisan ohjeet tähän löytyy täältä.

 

Google ja Samsung tarjoavat molemmat omat palvelunsa kadonneen tai varastetun laitteen paikantamiseen sekä etälukitukseen. Ohjeita ja vinkkejä löydät Googlen ja Samsungin tukisivuilta.

 

Jos puhelin on joutunut sellaisen henkilön käsiin, joka tietää puhelimen näytön lukituksen salasanan / kuvion tms. on hänellä mahdollisuus päästä käsiksi puhelimessa oleviin tietoihin. Tietojen siirto eri laitteiden välillä on myös tällöin mahdollista tavalla tai toisella.